John Lee Hookerstraat 1 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

Genieten voor allen die behoefte hebben aan veel praktische en tegelijk comfortabele leefruimte!

Of je nu met bent met zijn tweeën of drieën, voor logerende familieleden met aanhang is altijd plek aan de John Lee Hookerstraat 1. En natuurlijk is dit fijne huis ook uitermate geschikt voor een flink gezin!

Wat een buitenkans. Het betreft een vrijstaande villa gebouwd in de stijl van de jaren '30 met enorm veel ruimte. Hoe je die ook wilt gebruiken: voor familieleden die overblijven, vrienden die een bezoek afleggen aan Zeeland en een nachtje logeren. Of voor een groot gezin met voor alle kinderen een eigen kamer. Wie wil dat nu niet! Het kan allemaal in dit huis. 6 slaapkamers, een heerlijk zonnige tuin rondom, een eigen oprit van 17 meter lang en een extra grote garage.

Wonen
Perfecte en royale living met meerdere gezellige zithoeken, schitterende massieve houten vloer, maar liefst drie dubbele openslaande deuren en ontzettend veel lichtinval. De living is omringd door de sierlijk aangelegde groene tuin. De prachtige tuin rondom biedt veel privacy en er is altijd wel een plekje in de zon te vinden op de diverse terrassen! Het huis heeft een zeer complete luxe SieMatic keuken met een fantastisch gasfornuis met oven, granieten werkblad en alle benodigde inbouwapparatuur. De keuken van SieMatic is overigens kwalitatief erg hoogwaardig.

Slapen
Wist u dat er in een slaapkamer van 6,2 m2 voldoende ruimte is voor een éénpersoonsbed en een kast? In dit huis is de kleinste slaapkamer 14 m2 en de masterbedroom zelfs 29 m2. Lekker grote slaapkamers dus! Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers. Aan de voorzijde van het perceel is een werkkamer met een mooi vrij uitzicht. Dit huis is dus ook zeer geschikt om wonen en werken te combineren. De badkamer heeft een neutrale kleurstelling en is voorzien van douche, ligbad, toilet, dubbele wastafel en voldoende kastruimte. Op de tweede verdieping is er rekening gehouden met de mogelijkheid tot een tweede badkamer (zie artist impression) en bevinden zich de overige 2 slaapkamers.

Kortom; een écht ‘leefhuis’ voor mensen die houden van privacy en ruimte tegelijk!

Verkoper vertelt:
“Wij hebben hier met ons gezin 14 jaar met veel plezier gewoond. De verschillende plekken in de zeer ruime huiskamer en de verbinding met de open keuken hebben we altijd erg prettig gevonden. Dat maakte het voor alle gezinsleden mogelijk om in de woonkamer gezamenlijk een eigen plekje te zoeken, bijvoorbeeld om lekker te lezen, TV te kijken of huiswerk te maken en toch de gezelligheid van elkaar te hebben. Aan alle kanten vanuit de woonkamer sta je door de grote ramen direct in verbinding met buiten, en dat geeft een rustig gevoel. De mooie groene omzoming van de tuin rond het huis is van vroeg in het voorjaar tot diep in oktober aanwezig.

De slaapkamers op de 1e en 2e verdieping zijn aangenaam groot. Onze kinderen hadden ‘bezit genomen’ van de 2e verdieping; zij vonden dat ze daar in twee ‘grote tenten’ bivakkeerden, zo onder het mooie schuine hoge dak. Op de 1e verdieping is het heerlijk om aan het bureau te zitten van de twee studie/werkkamers en de gedachten even te laten afdwalen, met zicht op de J.L. Hookerstraat dan wel de Bluesroute. De logeerkamer is permanent beschikbaar voor logees. Nog zo’n voordeel van dit huis: je kunt zonder problemen een of meer familieleden of vrienden een slaapplek bieden!

Toch gaan we de woning verlaten, omdat de kinderen de deur uit zijn en in de randstad wonen. Ze logeren graag bij ons, altijd erg gezellig, maar we willen ook door de weeks onze dochters kunnen bezoeken. En dan is er maar een oplossing: een stukje opschuiven richting Rotterdam. Ten slotte is ook de huidige reisafstand naar het werk voor een van ons een bezwaar, iets waar we graag verandering in brengen door een stuk op te schuiven richting Rotterdam.”

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2005
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte229 m²
Perceeloppervlakte468 m²
Inhoud797 m³
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers6
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en zijtuin

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?