Dr. S.R. Beertastraat 3 Grijpskerke

Algemeen

Omschrijving

Compleet aangepast aan het wonen anno 2018. In hartje Grijpskerke staat deze recent compleet gerenoveerde halfvrijstaande woning. Twee slaapkamers, een tuin op het zuiden, een volledig gelijkvloers woonprogramma, warmtepomp, en zeer goed geïsoleerd zijn de woorden die passen bij deze woning. Het geheel is gesitueerd op een leuke locatie aan een rustige straat met de supermarkt op loopafstand en nabij uitvalswegen. Middelburg is vanaf hier binnen tien minuten bereiken, hetzelfde geldt voor kustplaatsen als Domburg en Oostkapelle.

Achter de fraaie gevel gaat een onverwacht grote ruimte schuil. De keukenruimte aan de voorzijde meet 13m². In deze ruimte is plaats voor een hoekkeuken en eettafel. Deze keuken staat er nu, net als de badkamer, nog niet in. Verkoper kan tegen een scherpe prijs de woning ook leveren met keuken en badkamer. Het hart van de woning wordt gevormd door een slaapkamer van meer dan 10m² met aansluitend de ruimte voor de badkamer. Aan het eind van de gang richting woonkamer is er een separaat toilet en een technische ruimte met daarin de warmtepomp. Aan de achterzijde is een fraaie woonkamer ontstaan, deze heeft een mooi uitzicht op de achtergelegen tuin. Dit zicht wordt versterkt doordat er over de gehele breedte een glazen pui met openslaande deuren is geplaatst.

Vanuit de keuken is middels een vaste trap de verdieping bereikbaar. Door toepassing van twee dakkapellen is hier een volwaardige tweede slaapkamer ontstaan.

Het kavel meet 129m2 en is gesitueerd op het zuiden. In de achtertuin is er een hoge mate van privacy. Tevens is er een vrije achterom.

Algemeen:
-Onderhoudsvriendelijke materialen zoals eternit sidings en duurzame dakbedekking.
-Houtskeletbouw wat zorgt voor zeer goede isolatie
-Duurzaam door toepassing van een warmtepomp, hierdoor is de woning niet aangesloten op het gasnet.
-Eigen keus keuken / badkamer
-Volledig voorzien van vloerverwarming
-Diverse elektrische lichtkoepels met zonwering en verduistering
-Oplevering in onderling overleg.

Huidige foto's worden zodra mogelijk vervangen door foto's zonder bouwmateriaal tevens zullen de foto's van de binnenzijde zodra mogelijk worden aangevuld. De woning wordt nu nog afgewerkt.

Grijpskerke is centraal gelegen op Walcheren. Op het dorp is een supermarkt, huisarts, basisschool, kapsalon en dergelijke aanwezig. Plaatsen als Middelburg en Domburg zijn binnen 10 autominuten te bereiken. De dorpsgemeenschap is actief en organiseert jaarlijks diverse activiteiten waaronder de jaarlijkse bazaar. Daarnaast staat u lopend of op de fiets zo in het prachtige buitengebied met al haar wandel en fietspaden. Strand, zee en duinen zijn binnen tien minuten bereikbaar.

Interesse?
Contactpersoon is Wilco Wisse neem contact met hem op via wilco@zwaanmakelaars op of 06-12824655. Hij verteld u graag meer.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingdirect
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1950
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte65 m²
Perceeloppervlakte129 m²
Inhoud250 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterelektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in centrum
Tuinachtertuin

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?