Gruttostraat 12 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

Wij mogen u aanbieden deze comfort bungalow uit 1994 op een schitterende locatie in Zierikzee. De woning is gelegen in een rustige wijk en grenst met de achterzijde aan een park. Deze vrijstaande woning staat op een perceel van 557 m2 eigen grond en heeft een goed verzorgde tuin rondom. In de tuin is een berging van circa 3x2 meter geplaatst. De woning heeft een gelijkvloers woonprogramma en tevens een bovenverdieping met nog eens twee slaapkamers tot zijn beschikking. Deze semibungalow is zowel binnen als buiten netjes onderhouden.

De woning is onderhoudsarm doordat er onder andere kunststofkozijnen en overstekken zijn geplaatst. Door de gehele bungalow zijn handige kantel kiepramen aanwezig. Er is sprake van een gelijkvloers woonprogramma met een badkamer aangrenzend aan de riante slaapkamer op de begane grond. De aanwezige vide zorgt voor nog meer gevoel van ruimte in deze goed onderhouden bungalow. Verder is er een ruime stenen garage aan de woning gebouwd van circa 8 meter lang en circa 3,20 meter breed. Naast deze garage is er parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s. De sloten van deze woning zijn twee jaar geleden vernieuwd.

De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 121 m2 en een inhoud van ca. 480 m3.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met een van onze makelaar. U bent van harte welkom!

Indeling begane grond: Bij binnenkomst in de hal bevindt zich aan de linkerkant de meterkast evenals de trapopgang naar de verdieping. Aan de rechterzijde zijn de deuren naar de badkamer, het toilet en de ruime stenen garage gevestigd. De badkamer grenst zowel aan de hal als aan de grote slaapkamer van de woning. Vanuit de hal rechtdoor loopt u de ruime L-vormige woonkamer met vide in. Deze ruime woonkamer is voorzien van voldoende ramen voor lichtinval. De woonkamer biedt middels een deur toegang tot de grote slaapkamer. Ook is de keuken vanuit de woonkamer met een deur bereikbaar, in de keuken bevindt zich tevens de wasmachineaansluiting.

Indeling verdieping: Bij bovenkomst op de ruime overloop heeft u toegang tot twee extra slaapkamers. Op de overloop is tevens de CV-ketel gevestigd.

Algemeen:
- Goed onderhouden en onderhoudsarme bungalow
- Gelegen op een prachtige locatie in Zierikzee
- Ruime garage aanwezig
- Gelijkvloers woonprogramma
- Voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s
- Perceel van 557 m2 eigen grond
- Houten berging ca. 3x2 meter
- Inhoud van ca. 480 m3
- Woonoppervlakte van ca. 121 m2

Zierikzee:
Monumentenstad Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland met circa 11.000 inwoners en heeft een regiofunctie. Zierikzee kent veel voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn en waarvoor de eilandbewoners dus naar Zierikzee komen zoals het gemeentehuis, voortgezet onderwijs en een polikliniek. In Zierikzee is een breed scala aan scholen en kinderdagverblijven beschikbaar. Ook voor sporten als atletiek en hockey, die je elders op het eiland niet aantreft, kunnen in Zierikzee beoefend worden. Ook qua ligging ten opzichte van het Randstedelijk gebied is het een prima uitvalbasis voor wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad.

Kenmerken

Overdracht
€ verkocht, - k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Kenmerk woonhuissemi-bungalow
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1994
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte121 m²
Perceeloppervlakte557 m²
Inhoud480 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan bosrand, aan park en beschutte ligging
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?