Heuvelsweg 13 Kerkwerve

Algemeen

Omschrijving

Op een geweldige stek mogen wij u te koop aanbieden deze landelijk gelegen woonboerderij mét een aanleunwoning. Naast de twee wooneenheden is er een riant schuur gesitueerd, een drie dubbele carport en een open kapschuur. Kortom aan opstallen en ruimte dus geen gebrek. Daarnaast biedt het pand een breed scala aan gebruiksmogelijkheden door het onderhavige stemmingsplan. Bedrijf en /of kantoor aan huis, dubbele bewoning het zijn hier prima mogelijkheden.

Het geheel is gelegen op een perceel van 11.310 m2 eigen grond en is gesitueerd in de Schouwse polders met schitterende verzichten vanuit zowel de hoofdwoning als de mantelzorg woning. Beiden woningen zijn in 2014 geheel nieuwbouw en beschikken beiden over de nodige luxe. Er kan gerust gesteld worden dat er met zorg en precisie nieuw gebouwd is. Dit geld ook voor de totaal gerenoveerd grote schuur. Deze is geheel gerenoveerd en voorzien van een geïsoleerd dak en een gevlinderde vloer.

De hoofdwoning beschikt over een inhoud van ca. 750 m3 en een woonoppervlakte van ca 195 m2. Daarnaast beschikt de hoofwoning over een zeer fraai entree met vide. De woonkamer en woonkeuken zijn ruim opgezet. Naast de hal is een riante slaapkamer waar de mogelijkheid bestaat om een extra badkamer te creëren voor een gelijkvloerswoonprogramma. Op de verdieping bevinden zich vier volwaardige slaapkamers en een luxe badkamer. De tweede verdieping doet dienst als riante bergzolder.
De aanleunwoning heeft een inhoud van circa 250 m3 en een vloeroppervlak van bijna 80 m2. Een mooi onderdeel is dat er op de begane grond sprak is van een gelijkvloerswoonprogramma. De verdieping is een open zolder waar desgewenst twee slaapkamers te realiseren zijn.

De woning is netjes afgewerkt en voorzien van goede isolatie. Er zijn twee CV ketels geplaatst en er is vloerverwarming aanwezig in de mantelzorgwoning. Zowel qua locatie als bouwkundige staat is deze woning zeker een bezichtiging waard. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Bijgebouwen:

De grote schuur
De schuur is geheel gerenoveerd en voorzien van eigen meterkast, geïsoleerd dak en een gevlinderde vloer. Deze schuur heeft een diepte van circa 11 meter en een breedte van circa 21 meter. Nieuwe meterkast in schuur geplaatst. Onderhoudssituatie; zeer goed

Wagenschuur/kapschuur
De driedubbel carport/ wagenschuur is eenvoudig om te zetten naar een driedubbel garage. Er dienen alleen deuren geplaatst te worden. Afmeting; 12 meter x 5,5 meter diep.
Onderhoudssituatie; goed

Open kapschuur
Afmeting; circa; 8 meter x 11 meter
Onderhoudssituatie; redelijk, inmiddels is wel dak vernieuwd

Kippenhok
Schuur met een oppervlakte van circa 10 m2

Bestemming:
Het geheel is in het verleden omgezet van Agrarische doeleinden naar Woondoeleinden. Doordat de gemeente oude boerderijen, met veelal grote schuren, wilde behouden en hebben woningen in het buitengebied een zeer breed scala aan gebruiksmogelijkheden gekregen, te weten N.E.D (nieuw economische drager). Naast alleen wonen is een bedrijf aan huis ook goed mogelijk.

Algemeen:
- Ca. 11.310 m2 eigen grond en twee wooneenheden
- Totale inhoud ca. 1.000 m3 inhoud en ca. 275 m2 woonoppervlakte
- Hoofdwoning inhoud 750 m3 en woonoppervlakte van 195 m2
- Ruime aanleunwoning inhoud circa 250 m3/ woonoppervlakte circa 80 m2
- Vijf slaapkamers hoofdwoning,
- Mogelijkheid tot drie slaapkamers in de aanleunwoning
- Per wooneenheid een eigen CV ketel.
- Ruime bijgebouwen waaronder een schuur van 21x11 meter
- Totaal vloeroppervlakte bijgebouwen circa 350 m2
- Gas aan laten leggen en er is sprake van persdrukriolering (2014)

Indeling;

Woonhuis
Begane grond woning; ruime, hoge entree met aan de rechterzijde de ingang naar het kantoor (ca. 22 m2) en de trapopgang naar de verdieping. Tevens zijn de deur naar de woonkamer, het toilet en de meterkast met voldoende groepen hier te vinden. De ruime woonkamer van ca. 45 m2 staat in open verbinding met de keuken. Vanuit de keuken is er toegang naar de bijkeuken welke weer toegang biedt tot de berging en de gang naar de mantelzorgwoning.

Verdieping woning; Overloop met toegang tot vier volwaardige slaapkamers, de badkamer en de bergzolder met vlizotrap. De grootste slaapkamer is voorzien van een luxe eigen badkamer met dubbele wastafel, toilet, douchecabine en ligbad.

Aanleunwoning
Begane grond; De mantelzorgwoning bestaat beneden uit een vrijwel vierkante woon-/eetkamer met een oppervlakte van ca. 27 m2. Vanuit deze kamer is er toegang tot de slaapkamer en de deur naar de trapopgang. De riante slaapkamer staat in directe verbinding met een luxe badkamer voorzien van douchecabine, wastafel en toilet.

Verdieping; De verdieping van de mantelzorgwoning meet een oppervlakte van circa 37 m2 en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Tevens is hier de warmtepomp en CV-ketel van de mantelzorgwoning aangesloten.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiswoonboerderij
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2014
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte185 m²
Perceeloppervlakte11310 m²
Inhoud1000 m³
Inpandigeruimte350 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingvrij uitzicht, open ligging en buiten bebouwde kom
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen
Inpandigeruimte350 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?