Bermsloot 14 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

Wij mogen u aanbieden deze instapklare woning in de kindvriendelijke wijk Noorderpolder. Deze woonwijk is geliefd wegens de korte afstand tot de basisschool, de binnenstad en verschillende sportverenigingen. Deze mooie woning staat op een perceel van 147 m2 eigen grond en beschikt over een tuin op het oosten. De achtertuin met houten berging heeft een lengte van circa 14 meter en is voorzien van een achterom.

De woning verkeert in een goede staat en is zonder noemenswaardige aanpassingen direct te betrekken. De woning beschikt onder andere over een ruime woonkamer met luxe open keuken, drie slaapkamers, badkamer (o.a. dubbele wastafel en ligbad) en een ruime tweede verdieping die nader in te delen is. Hier kunnen nog twee slaapkamers gerealiseerd worden. Kortom, de ideale gezinswoning.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling;
Begane grond: Entree met aan de rechterkant direct toegang tot het toilet. De meterkast en de trapopgang zijn aan de rechterzijde gevestigd. Vanaf de voordeur rechtdoor bevindt zich de deur naar de ruime woonkamer. De woonkamer is in een L-vorm en staat in open verbinding met de keuken. Onder de trap is een handige trapkast aanwezig die bereikbaar is vanuit de woonkamer.
Eerste etage: Vanaf de overloop heeft u toegang tot de drie slaapkamers, de trapopgang naar de tweede etage en de badkamer. In de badkamer vindt u naast de douchecabine ook een dubbele wastafel, ligbad en een extra toilet.
Tweede etage: Op de tweede etage zijn de aansluitingen voor witgoed en hier is ook de CV-ketel. Deze ruimte heeft een oppervlakte van circa 15 m2 en kan voor diverse doeleinden worden gebruikt; extra slaapkamer, studeerkamer of bergruimte bijvoorbeeld).

Algemeen;
- Bouwjaar 2012
- Voorzien van rolluiken
- Perceeloppervlakte 147 m2
- Woonoppervlakte ca. 108 m2 en een inhoud van ca. 422 m3
- Oplevering in onderling overleg
- Tuin gesitueerd op het oosten
- Voorzien van een vrije achterom
- Drie volwaardige slaapkamers + ruime tweede verdieping


Wijk Noorderpolder;
“Noorderpolder” is een fraaie villawijk op korte (fiets)afstand van de Zierikzeese binnenstad. De Brede School is, evenals een groot scala aan sportvoorzieningen, bevinden zich aan de Lange Blokweg, op een korte afstand van ongeveer 700 meter. Aan de Lange Blokweg zijn onder andere een turnhal, tennishal, horecafaciliteiten en een zwembad gevestigd. Naast een sportcentrum biedt deze locatie eventueel ook nog ruimte voor clustering van diverse buitensportverenigingen. Kortom een bijzonder fijne woonlocatie!

Zierikzee;
Monumentenstad Zierikzee is de grootste stad van Schouwen-Duiveland met circa 11.000 inwoners en heeft daardoor een regiofunctie. Zierikzee kent veel voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn en waarvoor de eilandbewoners naar Zierikzee komen; zoals het gemeentehuis, voortgezet onderwijs en een medisch centrum van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis. In Zierikzee is een breed scala aan scholen en kinderdagverblijven beschikbaar. Ook sporten als atletiek en hockey, die je verder op het eiland niet aantreft, kunnen in Zierikzee beoefend worden. Ook qua ligging ten opzichte van het Randstedelijk gebied is het een prima uitvalsbasis voor wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2012
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte108 m²
Perceeloppervlakte147 m²
Inhoud422 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?