Oude Rijksweg 9496 's-Heer Arendskerke

Algemeen

Omschrijving

Een zee aan mogelijkheden! Op de hoek van de Oude Rijksweg 96 en de Vermetstraat te ’s-Heer Arendskerke mag Sinke Komejan u deze vrijstaande woning te koop aanbieden. De woning is voor het eerst in 1905 op de foto gezet, echter dateert het waarschijnlijk al van ver daarvoor. De originele en authentieke details van deze bestemmingen zijn ook nog aanwezig op de gevels. Zo heeft de woning sfeervolle sierluiken en het naambord “De Gouden Leeuw”. Het geheel heeft met circa 190 m2 en 997 m3 zeer veel ruimte op zowel de begane grond als de eerste verdieping.

Momenteel is het in gebruik als woonhuis met de mogelijkheid tot een vijftal slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime woonkamer, keuken, eetruimte, kantoorruimte en inpandige garage op de begane grond. Met aan de zijde van de Vermetstraat de zeer ruime inpandige garage en het kantoorgedeelte zijn er al veel mogelijkheden. Zo kan de woonruimte uitgebreid worden of is een slaapkamer en badkamer op de begane grond een optie.

De woning is verouderd en vergt een investering. De bestemming van de woning is 'Gemengd', zie de tekst hieronder voor de meerdere opties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak om met de makelaar de woning te bezichtigen via 0113-251000!

Indeling

Begane grond
Via de entree aan de kant van de Oude Rijksweg komt u de woning binnen in de hal. De hal, met meterkast, sluit aan op alle ruimtes op de begane grond, exclusief de kantoorruimte. De keuken welke vooraan is gelegen is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en close-in boiler. Aansluitend op de keuken volgt de ruime eetkamer, welke eventueel bij de keuken getrokken kan worden. De eetkamer bestaat uit een apart zitgedeelte en eetgedeelte. In deze ruimte is een houtkachel gesitueerd.

Aan de rechterzijde van de woning is de kantoorruimte gelegen, welke via de eetruimte te bereiken is. Deze ruimte kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Achter de kantoorruimte is de garage gelegen. De inpandige garage is van een fors formaat en heeft in het verleden dienstgedaan als garage voor de brandweer. Hierdoor heeft deze ruimte een zeer hoog plafond.

De woonkamer is via de hal te bereiken en is gelegen aan de achterzijde van de woning. De woonkamer heeft zicht op en toegang tot de tuin. De woonkamer heeft een heerlijke zit rondom de haard. Aan de achterzijde van de woonkamer is er toegang tot de kelder.

1e Verdieping
De eerste verdieping bestaat uit twee gedeeltes. Via de trap vanuit de hal komt u op de overloop welke toegang biedt tot deze twee gedeeltes. Het eerste gedeelte, de zolder, ligt haaks op de Oude Rijksweg. Hier kan eenvoudig een ruime slaapkamer van gemaakt worden met de oude balken nog in het zicht!

Het tweede gedeelte ligt haaks op de Vermetstraat en bestaat uit drie slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde is de ouderenslaapkamer gelegen. Deze is ontstaan door het samentrekken van twee andere slaapkamers en kan eventueel weer tot twee kamers worden gemaakt, wat het totaal op mogelijk vijf slaapkamers kan brengen. De badkamer is aan de achterzijde gelegen. De badkamer bestaat uit een bad, douche, tweede toilet en dubbele wastafel.

Tuin
Aan de Oude Rijksweg, naast de woning en achter de woonkamer is de tuin gelegen. In de tuin is er een schuurtje aanwezig.

Bestemming
De woning heeft de bestemming ‘Gemengd’ gekregen. Een bedrijf aan huis of lichte horeca zijn dus goed mogelijk, zeker gezien de totale woonoppervlakte van circa 190 m2. Daarnaast is de bestemming ‘Dienstverlening’ en ‘Maatschappelijke doeleinden’ naast ‘Wonen’ mogelijk. Gezien de indeling van het pand kan de garage of de kantoorruimte goed hiervoor gebruikt worden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte190 m²
Perceeloppervlakte380 m²
Inhoud997 m³
Inpandigeruimte34 m²
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Nefit uit 2005
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen
Inpandigeruimte34 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Goes
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?