Vebenabos 51 Koudekerke

Algemeen

Omschrijving

Recreëren op één van de mooiste locaties aan de Zeeuwse kust? Wij bieden u deze vrijstaande, karakteristieke recreatiewoning met drie slaapkamers op het sfeervolle park ‘Vebenabos’ in het prachtige buurtschap Dishoek aan. Gesitueerd onderaan de duinen op 200 meter van de zee en de prachtige Walcherse natuur als buurman. Rust, vrijheid en ruimte gaan hier hand in hand. Graag ontvangen wij u op deze top locatie.

De woning genaamd ‘Isfjord’ is gesitueerd op een zeer goede locatie aan de rand van het park, te midden van het groen. Het geheel grenst aan een natuurgebied. Zeker voor rustzoekers is dit één van de beste locaties van het Vebenabos.

De woning beschikt over drie slaapkamers, een ruime woonkamer en separate keuken. Het geheel is goed onderhouden. In de woonkamer is er veel daglichttoetreding door middel van de raampartijen. Tevens is er een fraaie gashaard aanwezig en is het terras via dubbele tuindeuren te bereiken. De keuken is een aantal jaren geleden vernieuwd en de badkamer is zelfs nog maar een jaar geleden vernieuwd. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Het geheel is gesitueerd op een kavel van 195m2 erfpachtgrond. Maar rondom de woning bevind zich voldoende grond die in bezit is van de erfverpachter maar in de praktijk wel gebruikt wordt als zitplaats.

De woning is voorzien van een oprit voor twee auto’s en een praktische berging met cv opstelling. Wat zonligging betreft zit u hier ook goed. Door de grote groene ruimte rondom de woning is het altijd wel mogelijk om de zon op te zoeken, of juist in de schaduw plaats te nemen.

Algemeen
-Verwarming alsmede warmwater door middel van een Bosch HR ketel uit 2010
-De woning mag alleen recreatief bewoond worden;
-Erfpachtcanon € 915,- per jaar, deze canon is bedoeld voor het onderhoud van het park en dient betaald te worden aan de erfverpachter ‘Stichting Vebenabos’. De jaarlijkse exploitatierekening dient met verlies noch winst te worden afgesloten, vanaf 1 januari 2019 bedraagt de erfpacht € 1.875.- per jaar. Dit betreft een tijdelijke verhoging. Vanaf 2024 bedraagt deze vermoedelijk € 1.400,- per jaar.
-Genoemde canon wordt iedere vijf jaar herzien, de huidige erfpacht loopt tot 31 december 2057. Er zijn gesprekken gaande over een altijddurende erfpacht.
-Bij verkoop wordt het perceel door Stichting Vebenabos opnieuw ingemeten, de kosten bedragen ca. € 250,- deze komen voor rekening van koper
-Het geheel wordt aangeboden inclusief gehele inventaris, met uitzondering van wat persoonlijke zaken.

Interesse? Één van onze makelaars leidt u graag rond.
Dishoek ligt in een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen die een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat hier vanzelf. De zeeuwse parel aan het zonnigste zuidstrand van Nederland. Genieten begint hier: onder aan de duinen van Dishoek. Prachtige stranden aan uw voeten. Branding en een zilte bries strelen de zintuigen. Heerlijk uitwaaien langs de vloedlijn; de kinderen kunnen er veilig zwemmen, schelpen en garnaaltjes zoeken, vliegeren en zandkastelen bouwen. Vebenabos heeft de beschikking over een supermarkt. Het ‘Vebenabos’ is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Domburg, Veere, Vlissingen, Middelburg en het bourgondische België.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1960
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte62 m²
Perceeloppervlakte195 m²
Inhoud266 m³
Buitenruimte4 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel en elektrische boiler eigendom
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Bosch uit 2010
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, vrij uitzicht en beschutte ligging
Tuintuin rondom

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?