Bogerdlaan 12 Kapelle

Algemeen

Omschrijving

In een rustige en kindvriendelijke omgeving mogen wij u deze eengezinswoning aan de Bogerdlaan 12 te Kapelle te koop aanbieden. De voorzijde van de woning grenst aan de omlijning van het voormalige Slot Maelstede. Dit biedt een vrij uitzicht van voornamelijk groen en een goede privacy.
De woning is gelegen op een perceel van ca. 157 m2 eigen grond (exacte grootte bekend na kadastrale inmeting). Op loopafstand is het gezellige centrum van Kapelle gelegen. De tussenwoning heeft een drietal slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping en een vierde slaapkamer op de tweede verdieping. De woning heeft aandacht nodig, waarmee er uiteindelijk een ruime tussenwoning op een prachtige plek gerealiseerd kan worden. Heeft u interesse? Bel ons voor een afspraak op 0113-251000!

Begane grond:
Via de entree aan de voorzijde komt u de woning binnen in de hal. De hal bestaat uit het toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is over de gehele lengte van de woning gelegen en heeft achter uitzicht op de tuin en toegang tot de keuken. Daarmee is er veel lichtinval op de begane grond. De keuken en woonkamer wordt gescheiden door een bar, deze kan eventueel verwijderd worden. Hiermee kan de keuken direct bij de woonkamer worden getrokken. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping:
De overloop biedt toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde van de woning zijn een tweetal slaapkamers gelegen en aan de voorzijde de badkamer en derde slaapkamer. De oudere badkamer bestaat uit een bad, tweede toilet en wastafel. Ook is er ruimte voor de witgoedapparatuur.

2e Verdieping:
Vanaf de overloop van de eerste verdieping is de tweede verdieping te bereiken. Naast de overloop is er hier nog een vierde slaapkamer terug te vinden. Op de overloop is de Cv-ketel gesitueerd.

Algemeen:
De woning (met energielabel C) is gebouwd in 1973 en heeft een inhoud van circa 360 m3 en een woonoppervlak van circa 120 m2. Direct achter de woning is de tuin gelegen met achterom. Achterin de tuin staat een vrijstaand stenen schuur. Direct achter de woning is er parkeergelegenheid gesitueerd.

Bijzonderheden:
- Het perceel dient nog kadastraal te worden ingemeten, de kosten zijn voor rekening van koper;
- Er is een projectnotaris van toepassing, te weten ENL Notarissen te Etten Leur;
- Tot meerdere zekerheid voor nakoming van de koopovereenkomst en de daaruit voortvloeiende verplichtingen zal van koper een waarborgsom van 10% van de koopsom worden gevraagd, dan wel een bankgarantie;
- Oplevering spoedig mogelijk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1973
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte120 m²
Perceeloppervlakte157 m²
Inhoud360 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Vaillant uit 1998
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, in centrum en vrij uitzicht
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Goes
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?