Juliana van Stolberglaan 8 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

In één van de mooiste woonwijken van Zierikzee mogen wij u aanbieden deze degelijk gebouwde woning met inpandige garage. Deze goed onderhouden woning is gelegen op een ruim bemeten perceel van ruim 1000 m2 eigen grond.

De Juliana van Stolberglaan is een zeer rustige straat met slechts bestemmingsverkeer en gelegen in de geliefde woonwijk Noorderpolder. Dit gedeelte van de wijk kenmerkt zich door de grote kavels en veel groen. Daarnaast is het ook nog eens heel strategisch gelegen, nabij het Kaeskenswater (park) en op korte afstand van de Zierikzeese binnenstad. Ook de sportvoorzieningen aan de Lange Blokweg zijn op korte afstand gelegen.

De woning is gebouwd in 2000 en is voorzien van kwaliteitsmaterialen door de hoge eisen die de bewoner stelde aan de woning. De woning beschikt over een grote inpandige garage met een breedte van 4,89 en een diepte van 6,1 meter. De woonkamer is L-vormig en licht door de vele raampartijen. De keuken en bijkeuken zijn aan de achterzijde van het pand gesitueerd. Op de verdieping bevinden zich drie riante slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer boven een deel van de garage is zeer groot en op te delen in twee slaapkamers, indien dit gewenst is.

De tuin ligt erg besloten door het vele omringende grond. Schitterend aangelegd met diverse beplanting en haagjes. De tuin heeft een breedte van circa 28 meter en een diepte van circa 16 meter. Uiteraard beschikt de woning over een vrije achterom en is er parkeerplaats voor meerdere auto’s op eigen terrein.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom.

De wijk
De fraaie woonwijk is aan de noordzijde van Zierikzee gebouwd. Het deel waar deze woning in is gesitueerd, is gerealiseerd in 2000 / 2001 en wordt niet voor niets vaak als mooiste woonwijk van Zierikzee betiteld. Vele voordelen kenmerken deze wijk. Veel groen en enkel bestemmingsverkeer. Gesitueerd op korte afstand van de Zierikzeese binnenstad en vele overige voorzieningen.
De brede school is, evenals een breed scala aan sportvoorzieningen aan de Lange Blokweg, op korte afstand (ca. 2 km) gesitueerd. Aan de Lange Blokweg bevinden zich een turnhal, tennishal, horecafaciliteiten, sporthal en zwembad. Naast een sportcentrum is er een clustering van diverse buitensportverenigingen. Kortom een bijzonder fijne woonlocatie!

Zierikzee
Monumentenstad Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland met circa 11.000 inwoners en heeft een regiofunctie. Zierikzee kent veel voorzieningen die elders op het eiland niet voor handen zijn en waarvoor de eilandbewoners dus naar Zierikzee komen zoals het gemeentehuis, voortgezet onderwijs en een polikliniek. In Zierikzee is een breed scala aan scholen en kinderdagverblijven beschikbaar. Ook sporten als atletiek, turnen en hockey, die je elders op het eiland niet aantreft, kunnen in Zierikzee beoefend worden. Ook qua ligging ten opzichte van het Randstedelijk gebied is het een prima uitvalbasis voor wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad.

Algemeen
- Gelegen in het oudere gedeelte met veel volgroeid groen en grote kavels
- Volledig geïsoleerd; vloer-, muur-, dak- en glasisolatie
- Veel privacy in de tuin
- Aantal slaapkamers; drie
- Garage heeft een oppervlakte van bijna 30 m2 en is vanuit de woning toegankelijk
- Inhoud; circa 765 m3
- Woonoppervlakte; circa 174 m2 (op de verdieping gemeten van een hoogte vanaf 1,5 meter)

Indeling;
Begane grond; entree, hal, toilet, trapopgang, gesloten keuken met diverse inbouwapparatuur, bijkeuken, garage. Als we teruggaan naar de hal kunt u ook de L-vormige woonkamer bereiken met openslaande deuren naar de tuin.
Verdieping; overloop, badkamer voorzien van toilet, wastafel, douche en ligbad. Voorts drie ruime slaapkamers met de volgende afmetingen; slaapkamer één; 5,6 x 5,2, slaapkamer twee; 5,6 x 5.2 en slaapkamer drie; 6,9 x 4 m.
Bergzolder bereikbaar via vlizotrap.

Kenmerken

Overdracht
€ verkocht, - k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2000
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte174 m²
Perceeloppervlakte1004 m²
Inhoud765 m³
Inpandigeruimte29 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuintuin rondom
Bergruimte
Inpandigeruimte29 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?