Appelmarkt 6 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

Kijkdagen:
woensdag 26 september 10.00 - 11.30 uur
vrijdag 28 september 15.00 - 16.30 uur

Inschrijving: vrijdag 2 november 12.00 uur

Gelegen op een A 1-locatie in het centrum van Zierikzee, bieden wij u dit karakteristieke Rijksmonument als beleggingsobject aan. Het erg gunstig gelegen pand heeft een bijzondere indeling die bestaat uit 7 verdiepingen(split-level), 3 aan de voorzijde en 4 aan de achterzijde. De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 334 m2. Er zijn nog vele karakteristieke details aanwezig zoals de fraaie klokgevel met hierin nog de originele hijsinstallatie van weleer.

Het pand heeft een rijke historie die teruggaat tot de 16e eeuw. Destijds was hier de genormeerde drinkgelegenheid "Den Hollantschen Tuijn" gevestigd. In de eeuwen erna zijn hier onder meer gevestigd een wijnhandel, sigarenfabrikant en viswinkel. In de jaren 60 is het pand verbouwd tot het huidige gebruik als restaurant. Het geheel is ingericht als restaurant en beschikt over een volledige inventaris met professionele bedrijfskeuken die in overleg over te nemen is.
Het bedrijf beschikt over alle noodzakelijke vergunningen w.o. exploitatie/drank & horeca vergunning.

Het object is gelegen in de nabijheid van vele winkels, waaronder Kruidvat, Hema, Klein Mode en DA Drogist.

Zierikzee is een prachtig stadje op het eiland Schouwen-Duiveland, ca. 15 kilometer van de bekende badplaatsen Haamstede en Renesse. Zierikzee bruist dan ook van het toeristisch leven met name in de vakantie perioden. Zierikzee heeft vanwege haar goede voorzieningenniveau een belangrijke streekfunctie op Schouwen-Duiveland.

Bouwaard:
- Traditionele bouw;
- Begane grondvloer vervaardigd van beton, de verdiepingsvloeren zijn van hout;
- Houten kozijnen merendeels voorzien van enkel glas;
- Gevel opgetrokken uit gemetselde bakstenen;
- Dakconstructie betreft een zadeldakconstructie bedekt met pannen.

Voorzieningen:
- Krachtstroom;
- Toiletgroep;
- Brandblussers;
- Noodverlichting;
- Gas, elektra, water;
- Riolering, afzuiginstallatie;
- Tegelvloeren t.p.v. begane grond alsook 1e verdieping;
- Brandblusvoorzieningen;
- C.V.-verwarming, nieuwe C.V. Ketel ;
- Brandbeveiliging;
- Alarminstallatie;
- Gestuukte wanden;
- Vetopvangput.

Indeling:
Op de begane grond is de entree met mooie hoge kozijnen en massieve deur. Via een portaal is er toegang tot centrale zitgedeelte voorzien van bargedeelte. Via een makkelijke trap is het souterrain bereikbaar waar zich de toiletgroepen bevinden. Tevens is hier een opslag/magazijnruimte voorzien van keuken met afzuiginstallatie. Het tweede zitgedeelte bestaat uit een gezellig ingerichte ruimte voor circa 30 tot 50 personen. Het derde zitgedeelte is zeer royaal en vanuit hier is de professionele (productie) keuken bereikbaar, welke zeer royaal van opzet is.
Op de bovenste verdieping is een kantoortje aanwezig v.v. van verwarming en compleet aangesloten verplaatsbare doucheruimte met toilet.
In 2016 is de inboedel vernieuwd en het geheel is opnieuw geschilderd.

Vloeroppervlakte:
B.G.G. ca. 61 m²
Souterrain (toilet dames-heren) + opslag ca. 50 m²
1e verdieping speelzaal ca. 61 m²
2e verdieping keuken ca. 50 m²
3e verdieping ca. 112 m²

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Zierikzee
Sectie: L
Nummer: 938
Grootte: 152 m2

Bestemming:
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan "Bebouwde Kom Zierikzee" en heeft de bestemming "horeca". Ter plaatse van de aanduiding H(h1b) geldt de bestemming: gebouwen ten behoeve van horecavoorzieningen voor zover die voorkomen in de categorieën 1a en 1b van de Staat van Horeca-activiteiten. De regels met betrekking tot de bestemming en de dubbelbestemming archeologisch waardevol gebied, zijn terug te vinden in de dataroom.

Bereikbaarheid:
Het pand is goed te bereiken en ligt aan de winkelstraat van Zierikzee. De uitvalswegen zijn op korte afstand gelegen. Via de N57 zijn zowel de overige gebieden van Schouwen-Duiveland, Zuid-Beveland maar ook de regio Rotterdam uitstekend te bereiken.

Er is in de directe nabijheid van het object voldoende betaalde parkeergelegenheid.

B.T.W.:
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door koper geen omzetbelasting (BTW) maar wel overdrachtsbelasting (6%) verschuldigd.

Zakelijke lasten:
Deze zijn opgenomen in de dataroom.

Oplevering:
De levering vindt plaats in overleg, uiterlijk 6 weken na de gunning.

Opleveringsniveau:
De onroerende zaken worden opgeleverd in de huidige staat; "as is where is".

As is where is:
De verkoper geeft geen enkele garantie omtrent de milieukundige, bouwkundige en technische staat van de registergoederen. Koper zal de verkoper dan ook vrijwaren in de leveringsakte voor alle aanspraken ten aanzien van de milieukundige, bouwkundige en technische staat. Koper heeft middels de dataroom alle relevante informatie ontvangen, daarvan kennis kunnen nemen en verklaart daarmee volledig in te kunnen stemmen. Alle gevolgen voortvloeiende uit deze informatie komen geheel voor rekening en risico van koper en koper kan verkoper nimmer daarop aanspreken.

Bankgarantie / waarborgsom:
De bieder aan wie is gegund, dient binnen 4 dagen na de dag van gunning een bankgarantie aan de notaris af te geven gelijk aan 10% van het door hem uitgebrachte bod.

Inschrijving:
Het origineel getekende biedingsformulier en de daarbij behorende stukken dienen in een gesloten envelop te worden ingeleverd op het kantoor van het notariskantoor De Zeeuwse Alliantie Middelburg, , c.q. per koerier of aangetekende post te worden toegezonden aan het kantoor van de notaris, Wagenaarstraat 1, 4331 CX Middelburg en dienen uiterlijk op vrijdag 2 november om 12.00 uur in het bezit van de notaris te zijn. Gunning is voorbehouden aan de verkoper.

Dataroom:
Voor belangstellenden zijn relevante documenten beschikbaar via onze dataroom. De inloggegevens kunt u opvragen via ons kantoor.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Appelmarkt 6” te Zierikzee. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Dataroom:
1. Brochure;
2. Kadastrale gegevens;
3. Akte van levering d.d. 8 februari 2013;
4. Kopie rijksmonumenten register;
5. Plattegronden;
6. Bestemmingsplangegevens;
7. Bodeminformatie;
8. Vragenlijst verkoper; (volgt)
9. Zakelijke lasten; (volgen)
10. Inschrijfvoorwaarden;
11. Akte van koop en levering;
12. Biedingsformulier.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemminghoreca
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Horeca334 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?