Gildeweg 19c Vlissingen

Algemeen

Omschrijving

Op het bedrijventerrein “Baskenburg” te Vlissingen is een uiterst representatief bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd. Dit bedrijfsverzamelgebouw is zeer strategisch gelegen aan de ingang van de drukke route van en naar het Miro terrein. Het geheel bestaat uit bedrijfsunits die bestemd zijn voor kantoor/showroom/ bedrijfs- en productieruimte. Deze unit met staalconstructie beschikt daarnaast over een volledige entresolvloer, waardoor de gebruiksmogelijkheden worden vergroot.

In dit verzamelgebouw bieden wij aan Unit C met een afmeting van ca. 175 m2 op de begane grond en ca. 165 m2 op de verdieping.

In de directe omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd waaronder de Albert Heijn, Blokker, Gall & Gall en diverse autodealers. Door de unieke ligging staat uw onderneming op deze locatie constant in de picture!

Indeling:
Begane grond:
Toegang middels deur in overheaddeur ( ca. 4x 4 m ), open bedrijfshal met betonvloer, meterkast en hoogte van ca. 4m, een toilet onder de houten trapopgang, tweede (stalen) trapopgang naar verdieping, opening in verdiepingsvloer voor laden en lossen met heftruck.
Verdieping:
Opslagruimte met houten vloer en hoogte van ca. 3m, magazijnruimte en kantoorruimte met vloerbedekking, pantry op laminaatvloer.

Voorzieningen:
Nutsvoorzieningen;
Elektrische verwarming middels wandradiatoren;
Krachtstroom;
Elektrische overheaddeur;
Houten verdiepingsvloer;
Toilet;
Data-aansluitingen;
Twee trapopgangen (hout en staal);
TL-verlichting;
Opening in verdiepingsvloer voor laden en lossen;
Pantry.

Bereikbaarheid:
De locatie is prima bereikbaar omdat het complex gesitueerd is nabij een veel gebruikte doorgaande route. De locatie is goed bereikbaar vanaf de A58, zodat Bergen op Zoom, Goes en Terneuzen nabijgelegen zijn. Tevens is de locatie middels openbaar vervoer goed bereikbaar met een busverbinding op loopafstand en een treinstation op fietsafstand.

Bestemming:
De voor 'Bedrijf -1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven, voor zover deze voorkomen in de categorieën 1, 2 en 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'Deelgebieden Baskensburg en Vrijburg', tenzij op de verbeelding anders staat aangegeven;
b. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijven t/m categorie 2': uitsluitend bedrijven, voor zover deze voorkomen in de categorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'Deelgebieden Baskensburg en Vrijburg';
c. detailhandel in auto’s en motoren en caravans, campers en boten;
d. internetverkoop;
e. specifieke vorm van detailhandel - detailhandel in branche in/om huis' : tevens voor detailhandel in de branche in/om huis met uitzondering van wonen en bruin/witgoed;
f. specifieke vorm van detailhandel – detailhandel in volumineuze goederen 2’ : tevens voor detailhandel in volumineuze goederen met uitzondering van grootschalige meubelen;

Afmetingen:
Begane grond:
Bedrijfshal: ca. 175 m2 VVO.

Verdieping:
Opslag/ magazijnruimte: ca. 125 m2 VVO;
Kantoorruimte: ca. 21 m2 VVO;
Pantry: ca. 20 m2 VVO.

Huurprijs:
€ 1.350,-- per maand exclusief btw.

Omzetbelasting:
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting kunnen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder eventueel worden ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Bankgarantie / waarborgsom:
Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief B.T.W. en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Het verbruik van elektra, gas en water wordt rechtstreeks via de energieleverancier in rekening gebracht.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar of in overleg.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) 2015.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2000 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Bedrijfsunit Gildeweg 19C” te Vlissingen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijsverhuurd
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2008
Bouwperiode2001-2010
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal340 m²
Kantoorruimte20 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?