Valkenisseweg 25 Biggekerke

Algemeen

Omschrijving

Starter op de woningmarkt? Geen tijd/ervaring/zin om zelf de handen uit de mouwen te stropen? Dan is dit uw kans. Deze woning is afgelopen maanden verkoop klaar gemaakt en voorzien van onder andere een nieuwe keuken, badkamer, twee toiletten en is aan de binnenzijde gemoderniseerd. Deze woning is gelegen op een goede woonlocatie in Biggekerke. Het geheel is half vrijstaand en beschikt over een ruime achtertuin.

Woonkamer en keuken vormen gezamenlijk een grote ruimte. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde en de keuken met openslaande deuren richting de tuin aan de achterzijde. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en oven. Mede door de hoge mate van daglichttoetreding zijn woonkamer en keuken aangename verblijfsruimtes. Aan de achterzijde is de woning voorzien van een uitbouw met daarin een wasmachineaansluiting en bergruimte. Verder is er op de begane grond nog een toilet en ruime hal.

Op de verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd, deze meten ca. 13, 7 en 5m2. Daarnaast is er een ruime badkamer welke voorzien is van douche en wastafel. In een separate ruimte bevindt zich het toilet. Daarnaast is er nog een luik richting de vliering.

Voordeel van deze woning is de achtertuin, deze is circa dertien meter diep en heeft een eigen achterom. Tevens is er naast de woning een eigen stuk grond zodat u ook vanaf de voorzijde in de achtertuin kunt komen. Parkeren kan voor de deur, aan de straat of op een tegenover gelegen kleinschalig parkeerterrein.

Algemeen
-Verwarming alsmede warmwater door middel van een Remeha HR ketel uit 2018
-De begane grondvloer is deels geïsoleerd
-Keuken, toiletten en badkamer allen uit 2018
-De dakkapel aan de westgevel is compleet gerenoveerd
-Oplevering in onderling overleg maar dit kan snel.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen ligt een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingdirect
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishalfvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1928
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte82 m²
Perceeloppervlakte182 m²
Inhoud300 m³
Inpandigeruimte11 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Remeha uit 2018
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd hout
Inpandigeruimte11 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?