Straalweg 5 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

Wonen in het buitengebied in combinatie met een minicamping? Wij bieden u te koop aan deze schitterend gesitueerde minicamping aan de voet van de Zeelandbrug. Een geweldige stek, rustig gelegen en op slechts honderden meters van een veel gebruikte duikstek aan de Zeelandbrug. Tegelijkertijd een zeer interessante doelgroep voor uw camping/loods. Zowel als camping als woonlocatie kan dit geheel als een van de betere locaties betiteld worden, direct aan de Oosterschelde. Een schitterende woon- en recreatiestek.

De woning
Het woonhuis is gebouwd in 1985 en verkeert in een goede staat van onderhoud. Het totale woonoppervlak bedraagt circa 150 m2. Inhoud circa 500 m3. Totaal aantal slaapkamers; 5 waarvan 1 op de begane grond
Indeling; entree, hal met trapopgang, links van de hal de bijkeuken. Rechtdoor in de hal toegang tot de slaapkamer en L-vormige woonkamer. De keuken (2013) is zowel van uit de woonkamer als vanuit de hal toegankelijk.
Eerste verdieping; vier slaapkamers, berging en badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel.
De woning is geheel voorzien van vloer-, muur-, glas en dakisolatie.

Het perceel
Perceel heeft een oppervlakte van 10.000 m2; Het perceel is uit te breiden doordat de achtergelegen gronden ook toehoren aan de eigenaar. Opvallend is de gebruiksvriendelijke en praktische indeling van het geheel. De camping en het privé gedeelte zijn goed gescheiden mede door de strategische ligging van de schuur wat een groot gedeelte van de camping afscheidt van het woongedeelte met omliggende siertuin. Het voorerf is extra diep uitgegraven en met puin volgestort zodat het voorterrein zwaar belast kan worden.

Schuur
De schuur heeft een afmeting van 30 x 15 meter en is voorzien van krachtstroom, een sanitair gedeelte, een schuurgedeelte met werkbank en voor het overgrote gedeelte als opslagruimte. Het sanitair gedeelte in de schuur bestaat uit een was gelegenheid met diverse wasbakken, twee toiletten en twee douches.
Achterin de schuur zijn drie geïsoleerde koel compartimenten voor gewassen, welk nu als opslag dienen. Voorts is er een kantine die in het verleden als overnachtingsplek heeft gediend voor groepen. Kortom de schuur biedt voldoende mogelijkheden tot gebruik voor zowel de camping als wanneer u het geheel of het gedeelte privé wilt blijven gebruiken.
De schuur is gebouwd in 1986 en verkeert in een goede staat. Ten tijde van de bouw is er voor kwaliteit gekozen en ook de schuur is tevens voorzien van heipalen.

Sanitair gedeelte
Achter de loods is een apart, tweede sanitair gedeelte gebouwd. Deze is voorzien van een wasgelegenheid, twee toiletten en een douche. In de schuur is het ook een reeds benoemde sanitair gedeelte.

Camping
Het camping gedeelte is als een U vorm om het woonhuis en privé tuin gelegen. Het betreft een minicamping met 25 eenheden. Uitbreiding met meer eenheden is niet mogelijk, 25 eenheden is het maximale voor een mini camping en als zodanig opgenomen in het bestemmingsplan. De camping beschikt over drie vaste stacaravans en zijn eigendom van de verblijvers. De campingplaatsen zijn allen voorzien van elektra en delen verschillende watertappunten.

Bestemming
Het geheel valt in het bestemmingsplan buitengebied. Momenteel heeft het geheel de bestemming Agrarisch. Dit kan omgezet worden naar woondoeleinden met de aanduiding VAB. Voormalig Agrarisch bedrijf, in het bestemmingsplan opgenomen onder artikel 3.7.6. Een bestemmingswijziging is in veel gevallen noodzakelijk voor het verkrijgen van een financiering.

Algemeen
- Het geheel is aangesloten op persriolering
- Aanvaarding in onderling overleg

Serieus geïnteresseerden heten wij van harte welkom voor een bezichtiging met een van onze makelaars. EEN ZEER UITDRUKKELIJK VERZOEK OM NIET ZELFSTANDIG HET TERREIN OP TE LOPEN, ENKEL OP AFSPRAAK MET DE MAKELAAR. Meer info kunt u opvragen via ons kantoor: zierikzee@sinke.nl /0111-451500 of rechtstreeks met behandelende makelaar via 06-51695537.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1985
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte150 m²
Perceeloppervlakte10000 m²
Inhoud498 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Bosch uit 2011
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en buiten bebouwde kom
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?