Veersesingel 198 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

Als dat ooit eens te koop komt.... En nu is het zover! Een heel mooi huis op een heel mooi plekje!

Achter de karakteristieke voorgevel schuilt een meer dan volledig woonhuis met 130 vierkante meter woonoppervlakte, drie prima slaapkamers en een heerlijke zonnige tuin met vrij-achterom. De woning is op meerdere punten gemoderniseerd (lees snel verder) waarbij een aantal oude details zoals de en-suite deuren behouden zijn gebleven.

De Veersesingel: één van de bijzondere plaatsen van Middelburg (en misschien wel de mooiste singel in Middelburg). Je geniet hier van een fabuleus uitzicht over de singel, de Oostkerk en het Veerse Bolwerk! Wonen in de binnenstad en daarom uiteraard alle gewenste voorzieningen binnen no time te bereiken.

Modernisering vind je in de nagenoeg nieuwe badkamer, moderne cv-ketel, betonvloer op begane grond, vloer-en dak isolatie, bijna overal dubbel glas, tweede toilet op de verdieping en een vernieuwde groepenkast. Daarnaast beschikt het huis over hoge plafonds (3,3 meter hoog) en een mooie massieve houten vloer op de begane grond. Kortom, reden genoeg om aan de Veersesingel 198 te komen kijken!

Verkoper vertelt:
Dit huis, op een prachtige plek aan de Middelburgse Vest heeft mijn moeder gekocht in 1988. Ik heb er mijn jeugd doorgebracht, en toen ik daarna elders ben gaan studeren en werken, kwam ik altijd weer helemaal “thuis” in Zeeland, in dit huis aan de Veersesingel. Het huis draagt de herinneringen van eindeloze zomeravonden tafelen achter in de zonnige tuin, Sinterklaasvieringen bij de open haard, wijn maken van de druiven van de oude wijnrank bij het keukenraam, ’s morgens wakker worden met het geluid van de vogels die het Bolwerk bevolken en op zaterdagmiddagen in de verte het Carillion van de Lange Jan horen spelen.

Ik heb het huis in al die jaren zien veranderen; er is een glazen schuifpui in gekomen, dubbel glas, een eikenhouten vloer, de badkamer op de bovenverdieping is geheel vernieuwd, de gangvloer betegeld, dakramen op de overloop, maar alle veranderingen zijn altijd uitgevoerd met oog voor de authentieke sfeer en de kenmerken van een huis dat rond 1900 is gebouwd. Dit huis ademt rust en allure. Meteen als ik door de voordeur de gang in stap overvalt me dat gevoel altijd weer.

Ikzelf woon al sinds lang met veel genoegen met mijn gezin in het oosten van Nederland, maar na het overlijden van mijn moeder kon ik nog geen afscheid nemen van deze plek in Middelburg. Het huis is jarenlang bewoond door huurders, die er ook met heel veel plezier hebben gewoond. Nu ook dit gezin is vertrokken naar hun eigen koopwoning is het voor mij tijd geworden om, met pijn in het hart, afscheid te nemen van dit authentieke, comfortabele, sfeervolle huis aan het randje van de Middelburgse binnenstad.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingdirect
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1902
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte130 m²
Perceeloppervlakte221 m²
Inhoud450 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Remeha Calenta uit 2010
Buitenruimte
Liggingaan water, aan rustige weg, in centrum en vrij uitzicht
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?