Kanaalweg O.Z. 5. Veere

Algemeen

Omschrijving

Toplocatie direct aan de buitenhaven van Veere!

Maar zelden komt er een vergelijkbare locatie in verkoop.
Namens onze opdrachtgever mogen wij deze vrijstaande dijkwoning aan bieden. De locatie ter hoogte van het sluizencomplex is werkelijk uniek vanuit de woning alsook vanaf het perceel is een prachtig uitzicht op het Kanaal door Walcheren, de monding van het Veerse Meer en richting de oude binnenstad van Veere met de grote kerk als blikvanger. Wij zijn van mening dat dit één van de mooiste, zo niet dé mooiste locatie van Veere is.
De aanlegsteiger aan de voorzijde van de woning maakt het geheel compleet. Bij de aanlegsteiger is een diepgang van ca. 1.30 m. Zowel permanente als recreatieve bewoning is mogelijk.

De woning is gesitueerd op een perceel van 737 m2 ERFPACHTGROND. De woning is voorzien van 4 slaapkamers, een ruime woonkeuken en een woonkamer met een schitterend uitzicht op het Kanaal door Walcheren.

Indeling:
Entree, meterkast, ruime hal , knusse woonkamer met houtkachel en airco. Verder een ruime slaapkamer en aan de voorzijde een werkkamer met uitzicht op het Kanaal door Walcheren. Via de trap naar beneden is de begane grond te bereiken.

Begane grond:
Ruime woonkeuken met diverse inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap en oven. In de keuken zit een ruime vast kast met de wasmachineopstelling. Via de hal is het toilet en een ruime slaapkamer te bereiken met daarnaast de badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel, bidet en toilet. Via de deur in de hal is de achtertuin te bereiken. Hier heeft u volledige privacy en een schitterend zicht op de landerijen. In de achtertuin staan twee stenen schuren, beide met elektra.

Via de trapopgang is de 1e verdieping bereikbaar deze is voorzien van een riante overloop met grote vaste kast en een 4e slaapkamer met dakkapel welke uitzicht biedt op het sluizencomplex. De woning wordt verwarmd middels een combiketel uit ca. 2009. Op het dak liggen 12 zonnepanelen.

ALGEMEEN:
De huidige jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 400,-. Deze canon eindigt op 7 mei 2035. De grondeigenaar is de provincie Zeeland.

Kandidaten dienen hier rekening mee te houden, zeker bij het financieren van de onroerende zaak door middel van een hypotheek kan de erfpacht een belemmering zijn. De jaarlijks te betalen canon geldt wel als een aftrekpost voor de belastingdienst.

DE OMGEVING:
Veere is een authentiek stadje met een hoge monumentale waarde. Vanuit de woning staat u binnen vijf minuten lopen in het hartje van Veere. Veere kent zeer veel bijzonderheden. Middelburg is gesitueerd op circa 10 minuten. Daarnaast ligt het Veerse meer aan uw voeten. Hier is het heerlijk watersporten en recreëren.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Kenmerk woonhuisdijkwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1910
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte152 m²
Perceeloppervlakte737 m²
Inhoud423 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, aan rustige weg, vrij uitzicht en beschutte ligging
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Middelburg
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?