Dijksterhuisstraat 2 Tilburg

Algemeen

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop ex art. 3:268 B.W.

Veiling:
De onroerende zaak zal via internet executoriaal geveild worden. De inzetveiling zal plaatsvinden op 29 juni 2018 via de website www.bog-auctions.com in de periode vanaf 10.00 uur. De afslagveiling volgt 5 minuten na het einde van de inzetveiling. De veiling geschiedt ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan DLA PIPER Nederland N.V. notarissen en onder de bepalingen van de Algemene Veilingvoorwaarden met internetbieden 2015 (AVVI 2015). De AVVI 2015, de Bijzondere Veilingvoorwaarden, het biedprotocol en de overige veilinginformatie zijn in te zien op www.bog-auctions.com.

Om deel te nemen aan deze veiling dienen gegadigden zich te registreren. Hiertoe moet eerst een account worden aangemaakt. Om de registratie volledig te maken dient een registratieverklaring te worden ingevuld, die moet worden gelegaliseerd door een notaris. Deze legalisatie kan door alle notarissen in Nederland worden gedaan, tegen een (kleine) vergoeding. Op deze wijze worden gegadigden gekoppeld aan het door hen aangemaakte account.

Tot 14 dagen voor de veiling (uiterlijk 14 juni 2018 om 24.00 uur) kan onderhands worden geboden, uitsluitend door middel van een schriftelijk en ondertekend bod gericht aan DLA PIPER Nederland N.V., mevrouw T. Holslag-Broek, Amstelveenseweg 638, 1081 JJ Amsterdam, mail: trees.holslag@dlapiper.com.

Kijkdagen:
dinsdag: 29 mei 2018 van 10.00 tot 11.30 uur
woensdag: 13 juni 2018 van 15.00 tot 16.30 uur

Plok:
De inzetpremie bedraagt 1% van de hoogste inzetsom en is voor rekening van de verkoper. Overigens wordt uitdrukkelijk verwezen naar artikel 7 van de bijzondere veilingvoorwaarden.

Gunning:
De verkoper houdt zich het recht van beraad voor de geveilde onroerende zaak niet te gunnen en zal zich hierover na vijf werkdagen na veiling uiterlijk om 17.00 uur uitspreken.

Levering:
De levering is conform de Bijzondere Veilingvoorwaarden (uiterlijk 6 weken na gunning) in de staat waarin het zich bevindt bij afname door betaling van de koopprijs.

Garanties:
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij ter zake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Kosten:
Voor rekening van koper komen uitsluitend de kosten vermeld in de bijzondere veilingvoorwaarden.

Omschrijving object:
Een voormalig woonhuis met garage, vrij van huur en gebruik, met ondergrond, parkeergelegenheid, omliggende grond en overig toebehoren.
Indeling:
Entree, gang met meterkast, garderobe en toilet, bijkeuken, ruime L-vormige living met schuifpui naar de tuin. Aan de voorzijde prachtig uitzicht op het kanaal. Afzonderlijke tuin / televisie kamer met eveneens schuifpui naar de tuin. Aan de voorzijde is er een kantoorkamer, ruime keuken met inbouwapparatuur v.v. 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, oven en magnetron, via de centrale hal bereikbare tussengang, badkamer 1 v.v. douchecabine, ligbad, wc., wasmeubel, slaapkamer 1 v.v. aangrenzende badkamer met douche en wastafel met toegangspui naar het terras, twee overige zeer ruime slaapkamers. Via de gang is de garageruimte toegankelijk met tegelvloer en brede sectionaal deur, achtergelegen technische ruimte met opstelling c.v. ketel. Rondom het pand is een ruime tuin en eigen parkeergelegenheid. Het terrein is afsluitbaar middels een hekwerk. Er is een groot terras waar diverse ruimten vanuit de woning op uit komen. Parkeerruimte en omheind grasveld / weide. Het pand verkeert in een goede staat van onderhoud en is gebouwd met gebruik van duurzame materialen.

Voorzieningen:
- Uitgebreide meterkastvoorzieningen;
- Inbraakalarm;
- Centrale Verwarming middels vloerverwarming;
- CV fabricaat: Remeha Tzerra;
- Tegelvloeren met vloerverwarming;
- Zonwering binnen en buiten;
- Automatisch bedienbaar zonnescherm achterzijde;
- Keramische tegels qua vloerafwerking;
- Ingebouwde dimbare verlichting;
- Nette wand- en plafondafwerking;
- Kleine houten tuinberging.

Algemeen:
- Bouwjaar: circa 2000 (bagviewer);
- Perceelgrootte: 2.655 m2;
- Inhoud: circa 1.200 m3.

Afmetingen:
Ca. 299 m2 VVO
GO wonen circa 254 m2
GO overig circa 57 m2
Inhoud: ca 1.200 m3

Kadastraal bekend:
Gemeente: Tilburg
Sectie: B
Nummer: 9315
Grootte: 26 are en 55 centiare

Ligging en bereikbaarheid:
Het object is aan de voorzijde gelegen aan het kanaal. Het Kanaalkwartier ligt in de Kanaalzone aan de oostzijde van Tilburg en is ingeklemd tussen het kanaal en de Ringbaan Oost. In de nabije omgeving van de locatie zijn o.a. de volgende bedrijven gevestigd: aan weerszijden van de Ringbaan-Oost zijn twee tankstations gevestigd, verder zijn er onder andere BMW dealer Renova, opslagbedrijf Shurgard, autoverhuur Hertz, Vion Food, Wilms Vlees in de nabije omgeving gevestigd.

Bereikbaarheid:
De locatie is via de Ringbaan-Oost per auto goed bereikbaar. Het Kanaalkwartier ligt op circa 1,5 km van NS station Tilburg. Aan de Ringbaan-Oost ter hoogte van de locatie is de bushalte van lijn 6 gelegen, een directe verbinding met het NS-station.

Bestemming:
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan "Theresia-Loven-Besterd 2016, dat is vastgesteld d.d. 17 januari 2017. De bestemming van het geheel is "gemengd grootschalig".

De voor 'Gemengd - Grootschalig' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven behorende tot maximaal categorie 3.1 uit Bijlage 1 Staat van bedrijfsactiviteiten en bedrijven behorende tot maximaal categorie 3.2 uit Bijlage 1 Staat van bedrijfsactiviteiten waarbij in het bestemmingsvlak de maximaal toegestane categorie is weergegeven met dien verstande dat:
1. risicovolle inrichtingen alleen zijn toegestaan, die bestaan op het tijdstip van tervisielegging van het ontwerp van dit bestemmingsplan;
2. inrichtingen als bedoeld in artikel 41 Wet geluidhinder jo. onderdeel D van Bijlage 1 van het Besluit omgevingsrecht alleen zijn niet toegestaan;
b. de op het tijdstip van ter visie legging van het ontwerp van dit bestemmingsplan bestaande bedrijven die vallen in een hogere dan de in het bestemmingsvlak maximaal toelaatbaar geachte categorie zoals vermeld in Bijlage 3 Overzicht bedrijven met afwijkende milieucategorie en aangeduid met 'bedrijf van categorie 3.2', 'bedrijf van categorie 4.1' danwel 'bedrijf van categorie 4.2', met dien verstande dat deze bedrijven alleen als bestaand zijn toegestaan;
c. kantoren tot maximaal 250m² bruto vloeroppervlak per zelfstandige eenheid met een maximum van 700m² bruto vloeroppervlak per bestemmingsvlak, voor zover het voorzieningen en de categorie betreft die zijn genoemd in Bijlage 2 Staat van bedrijfsactiviteiten - functiemenging ;
d. recreatie, voor zover het voorzieningen en de categorie betreft die zijn genoemd in Bijlage 2 Staat van bedrijfsactiviteiten - functiemenging ;
e. sport, voor zover het voorzieningen en de categorie betreft die zijn genoemd in Bijlage 2 Staat van bedrijfsactiviteiten - functiemenging ;
f. dienstverlening, voor zover het voorzieningen en de categorie betreft die zijn genoemd in Bijlage 2 Staat van bedrijfsactiviteiten - functiemenging ;
g. water en waterhuishoudkundige voorzieningen;
h. bouwwerken van algemeen nut.

Naast bovenstaande bestemming gelden de functie aanduidingen: bedrijfswoning, specifieke vorm van maatschappelijk afscheidshuis en uitvaartcentrum.

Binnen het bestemmingsplan geldt aan de kanaalzijde een vrijwaringszone - vaarweg.

Om meer duidelijkheid te bieden over de gewenste ontwikkeling van de Kanaalzone heeft de gemeente Tilburg een toekomstperspectief ontwikkeld met als uitgangspunt dat de Kanaalzone een gemengd bedrijventerrein is en dat bestaande bedrijvigheid wordt versterkt.

Bodem:
Er is een verkennend bodemonderzoek beschikbaar d.d. 7 oktober 1999. Dit onderzoek is niet actueel en uitgevoerd door een niet Bbk-gecertificeerd onderzoeksbureau.

Fiscaal:
Ter zake van de levering van het object is geen omzetbelasting verschuldigd aangezien de levering plaatsvindt nadat twee jaren na het tijdstip van eerste ingebruikneming van het object zijn verstreken. Ter zake van de levering van het object is overdrachtsbelasting verschuldigd.

Zakelijke lasten 2017:
OZB eigenaar: € 568,00
Riool eigenaar: € 91,36
Waterschap eigenaar € 111,15

Veilingvoorwaarden:
De Bijzondere veilingvoorwaarden zullen tenminste 30 dagen voor de veilingdatum op de website www.bog-auctions.com worden geplaatst.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de executoriale verkoop ex art. 3:268 B.W. van de “Dijksterhuisstraat 2, Tilburg". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Feitelijke vragen:
Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars B.V., de heer J. Schreuder, tel. 0118-620062

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2000
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte254 m²
Perceeloppervlakte2655 m²
Inhoud1200 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan vaarwater
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Middelburg
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?