de Lelie 4 Scharendijke

Algemeen

Omschrijving

Aan de entree van het bedrijventerrein “de Lelie” te Scharendijke is een uiterst representatief bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd.

Dit bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 6 units die bestemd zijn voor bedrijfs- en productieruimte, er is momenteel nog 1 bedrijfsunit beschikbaar. De bedrijfsunit heeft een afmeting van ca. 170 m2 en beschikt over een kantoorruimte van 55 m2.

De kantoor/bedrijfsunits zijn gebouwd conform de huidige eisen (bouwbesluit 2012) en voorzien van dak- en wandisolatie. De bedrijfsunits vormen een uitbreiding op de reeds gerealiseerde bedrijfsunits die op het belendende perceel zijn gesitueerd.

Het geheel bestaat uit een staalconstructie met gevelbeplating tot de vloer. De wanden zijn uitgevoerd in sandwichpanelen. Het dak betreft een zadeldakconstructie voorzien van geïsoleerde sandwich dakelementen voorzien van PVC-dakfolie. De goothoogte bedraagt ca. 4,4 meter en de nokhoogte bedraagt ca. 7,4 meter.

De begane grondvloer bestaat uit een monolithisch afgewerkte betonnen vloer welke een draagkracht heeft van ca. 1.000 kg/m2. De units zijn voorzien van gas, water en elektra aansluiting tot in de meterkast. Aan de voorzijde is een overheaddeur gesitueerd met een separate loopdeur voorzien van bovenlicht.

Het buitenterrein zal worden bestraat middels betonklinkers en is geschikt voor het parkeren van auto’s en het laden en lossen van goederen.

Het bedrijventerrein “de Lelie” maakt onderdeel uit van het dorp Scharendijke en heeft een centrale ligging in Schouwen-Duiveland.

De units zijn bijzonder geschikt voor grotere en kleinere ondernemingen, die vanuit deze plek geheel Schouwen-Duiveland kunnen bereiken.

Voorzieningen:
De ruimten zijn onder meer voorzien van:
- Betonvloer;
- Draagkracht betonvloer 1000 kg/m2
- De mogelijkheid voor toilet / pantry;
- Overheaddeur met loopdeur (b 4.00 m x h 4.2 m);
- Meterkast.

Bereikbaarheid:
De onderhavige onroerende zaak is gelegen aan de rand van het dorp Scharendijke.
De directe omgeving wordt gevormd door een diversiteit aan bedrijfsunits alsook een
restaurant en molen.

Scharendijke is gelegen op korte afstand van zowel Noordzee als Grevelingenmeer en beschikt over een eigen jachthaven. Met name in het toeristenseizoen kent Scharendijke een drukke periode. Het dorp telt aan vaste inwoners circa 1.340 personen.

De bereikbaarheid is goed te noemen door de aansluiting met de uitvalswegen richting Rotterdam / Ouddorp via de Brouwersdam.

Bestemming:
Bedrijfsdoeleinden.

Overzicht prijzen:
m2/hal m2/kantoor Huurprijs Vraagprijs
Unit 1 170 55 € 17.500,00 € 199.500,00
Unit 2 170 Verkocht
Unit 3 170 Verkocht
Unit 4 170 Verkocht

Omzetbelasting:
De ondernemer garandeert voor wat betreft het registergoed te handelen als ondernemer in de zin van de Wet op de omzetbelasting 1968 en garandeert:
- dat de grond kwalificeert als een bouwterrein in de zin van artikel 11 lid 1 onder a sub 1 van de Wet op de omzetbelasting 1968, zodat omzetbelasting verschuldigd is wegens de levering van het registergoed.
2. De ondernemer garandeert dat het registergoed vóór of op de leveringsdatum niet als bedrijfsmiddel in de zin van artikel 15 lid 1 onder a van de Wet belastingen van rechtsverkeer zal zijn gebruikt, zodat de verkrijger wegens de levering van het
registergoed een beroep kan doen op vrijstelling van overdrachtsbelasting, mits verkrijger aan de overige in die wet gestelde vereisten voldoet.
3. Waar in dit artikel wordt gesproken van "levering" wordt uitsluitend bedoeld de levering in de zin van de Wet op de omzetbelasting 1968, of een in de zin van artikel 3, lid 2 juncto artikel 11, lid 1, onderdeel b, ten vijfde slotzin, van die wet als verhuur aan te merken handeling met een beperkt recht.

Overige kosten:
De notariële kosten ter zake deze overeenkomst en de kosten wegens de levering en overdracht van het registergoed, alsmede de over die kosten verschuldigde omzetbelasting, zijn voor rekening van de ondernemer.

Bankgarantie/waarborgsom:
koop: Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.
huur: Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief B.T.W. en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ), model 30-1-2015.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar, elke andere termijn in overleg.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Betalingen:
Huur en BTW per maand vooruit.

Voorbehoud:
Verkoop/verhuur geschiedt onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring eigenaar.

Oplevering:
In overleg.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van “De lelie 4” te Scharendijke. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 199.500, - v.o.n.
Huurprijs€ 17.500, - p/j
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormnieuwbouw
In aanbouw1
Bouwjaar2018
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal680 m²
Kantoorruimte55 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Foto's

house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?