Oosterenbanweg 23 Renesse

Algemeen

Omschrijving

DEZE WONING WORDT VANWEGE GROTE BELANGSTELLING VERKOCHT BIJ INSCHRIJVING. 
OP DINSDAG 1 MEI 2018 VAN 15.30-18.00 UUR BIEDEN WIJ U DE GELEGENHEID OM ZONDER AFSPRAAK VRIJBLIJVEND TE KOMEN BEZICHTIGEN. DAARNA KAN ER OP AFSPRAAK BEZICHTIGD WORDEN TOT EN MET DINSDAG 8 MEI 2018 12.00 UUR. SLUITINGSDATUM: DINSDAG 8 MEI 2018 OM 14.00 UUR DIENEN DE ENVELOPPEN INGELEVERD TE ZIJN OP ONS KANTOOR/ UITERLIJKE BEKENDMAKING GUNNING: WOENSDAG 9 MEI 2018. 

Op een “steenworp” afstand van de langgerekte Noordzeestranden bieden wij u te koop aan, deze fraai gesitueerde bungalow op EIGEN GROND. Het geheel is gelegen op één van de betere locaties van Renesse met slechts bestemmingsverkeer én direct gelegen aan een natuurgebied. Reeën of damherten spotten vanuit de woonkamer is hier zeker mogelijk. Het perceel heeft een oppervlakte van 754 m2 eigen grond en is optisch groter doordat er tussen het natuurgebied en het te verkopen perceel een gemeentelijke groenstrook gelegen is.

Aan de voorzijde van de woning is de tuin rijk aan beplanting wat een extra beschutte ligging geeft in de al zo mooie woonwijk. De achtertuin heeft een goede zonligging op het zuiden, waardoor u optimaal kunt genieten van de vele zonuren die de westzijde van Schouwen-Duiveland kent. Vanuit de woning staat u binnen enkele minuten op het strand! Ook het centrum van Renesse met al haar voorzieningen is op korte afstand gelegen. Houdt u van rust en ruimte en doet locatie er toe? Dan raden wij u deze plek zeker aan.

Deze gelijkvloerse woning is altijd netjes onderhouden en in 2007 volledig voorzien van kunststof (kwaliteits)kozijnen met dubbele beglazing. De keuken is enigszins gedateerd maar verder in een goede staat. De indeling is praktisch te noemen met drie slaapkamers op de begane grond en één op de verdieping. De badkamer bevindt zich op de begane grond, in de slaapvleugel. De woonkamer is een erg fijne ruimte met een breed front, haard en een schitterend zicht op het achtergelegen natuurgebied. Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd. De garage is ruim bemeten met een diepte van circa 7 meter en een breedte van circa 4,4 meter. Hier bevinden zich ook de witgoed aansluitingen.

Interesse? Wij nodigen serieus geïnteresseerden graag uit voor een bezichtiging met een van onze makelaars. U bent van harte welkom op deze schitterende stek!

Indeling:
Begane grond; entree, hal met vaste kast en toegang tot garage, verdieping op de garage en woonkamer. Via de hal toegang tot de garage welk extra breed is en voorzien van de witgoed aansluitingen. Tevens kunt u via de hal, via een vaste trap, de verdieping boven de garage bereiken. Deze ruimte werd gebruikt als slaapkamer.
Via de hal komen we in de ruime woonkamer met haard en het reeds benoemde zicht op de tuin en het achterliggende natuurgebied. Links van de woonkamer is een ruime woonkeuken met veel kastruimte en een apart leeshoekje. Achter de woonkamer is de slaapvleugel gesitueerd. Hier bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Via de hal in de slaapvleugel is de trapopgang naar de verdieping boven de slaapkamers. Hier is een berging gesitueerd met o.a. de CV opstelling.
Eerste verdieping boven de slaapvleugel; zolder ruimte. Beperkte hoogte.
Eerste verdieping boven de garage; slaapkamer.

Algemeen:
- De woning heeft een permanente woonstatus, maar kan ook recreatief bewoond worden voor eigen gebruik. Commerciële verhuur is niet mogelijk.
- Verwarming alsmede warmwater door middel van een combiketel van het jaar 1999.
- Oplevering in onderling overleg.
- Blijvend vrij uitzicht over natuur.
- Gelegen in een zeer rustige wijk met slechts bestemmingsverkeer.
- Via ons kantoor kunt u aanvullende stukken m.b.t. de inschrijving opvragen.

Renesse
Renesse kenmerkt zich door toerisme en de ligging direct aan duingebied en het Noordzeestrand. De ligging t.o.v. steden als Rotterdam en Antwerpen is eveneens goed. Deze steden zijn in minder dan 60 minuten autorijden te bereiken. Het voorzieningenniveau van Renesse is vanzelfsprekend hoog en tevens beschikt het over vele leuke restaurantjes en terrassen. Het gemeentelijk beleid is er tevens op gericht om Renesse een hotspot van Schouwen - Duiveland te maken. Veel aanpassingen zijn reeds uitgevoerd en er volgen er nog meer. Veel goede aanbevelingen en aanpassingen komen in het Masterplan Renesse goed naar voren. U kunt Googlen op Masterplan Renesse (vanwege regelgeving mogen wij geen adres in onze teksten verwerken). Als u wilt investeren….Renesse is dé locatie van Zeeland als het om prijsontwikkeling gaat.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Kenmerk woonhuissemi-bungalow
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode1960-1970
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte143 m²
Perceeloppervlakte754 m²
Inhoud565 m³
Inpandigeruimte42 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel en open haard
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Nefit HR combi uit 1999
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen
Inpandigeruimte42 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?