Groen van Prinstererlaan 28 Vlissingen

Algemeen

Omschrijving

Heel fijn gezinshuis met 4 slaapkamers aan een rustig straatje in de gewilde woonwijk 'Paauwenburg'.

Hier heb je alle ruimte om te wonen, 4 slaapkamers, ruim 100 m2 woonoppervlakte en een inhoud van 325 m3 op een perceel van 167 m2. Aan de achterzijde van het huis is een bijkeuken aangebouwd en een balkon gerealiseerd, zeer praktisch! Een doorzon woonkamer en een dichte keuken die eenvoudig open te maken is! Ook heeft het huis een vaste trap naar de 2e verdieping met dakkapel voor een vierde slaapkamer. De achtertuin met vrij achterom is gelegen op het oosten. In de achtertuin staat een vrijstaande stenen schuur met elektra. Daarnaast heeft dit huis een behoorlijke voortuin die voor afstand tussen de woning en de straat zorgt.

Paauwenburg wonen in een groenrijke omgeving en lekker dichtbij het water. Binnen 10 minuten lopen sta je op het strand en op 5 minuten lopen in het natuurgebied Het Nollebos! Paauwenburg is een leuke wijk met tal van voorzieningen, zoals een basisschool en een eigen winkelcentrum met supermarkt, bakker, drogisterij, etc.

Kortom dit huis staat op een prachtig plekje en behoeft wat modernisering, maar biedt een hoop ruimte en de mogelijkheid de woning geheel naar eigen smaak af te werken! Kom snel kijken.

VERKOPER VERTELT:
Net terug van een vakantie door Nederland kwam het gesprek tussen mijn ouders op een zaterdag in 1974 op het onderwerp: “groter wonen”.

“Als we groter willen gaan wonen dan is nu het moment want de kinderen zijn nog klein” was de redenering van mijn moeder.
Dus werden de krantenadvertenties er op nageslagen. Eén van de advertenties ging over de Groen van Prinstererlaan 28: “….. met uitzicht op het beboste laantje”.

Mijn moeder is ’s zondags op de fiets gesprongen om een kijkje te gaan nemen. In huis zat een vrouw in klederdracht. Het huis viel in de smaak dus ze fietste terug om de buurvrouw te vragen even op de kinderen te passen zodat ze samen met mijn vader nog eens langs kon fietsen. Er werd besloten om aan te bellen. Nadat er was opengedaan en de vraag: “ben jij er één van …. uit Zoutelande” met “ja” beantwoord was, kon de woning bezichtigd worden. Een uitzonderlijke gebeurtenis want het was in de tijd niet gebruikelijk om op zondagavond bij vreemden aan te bellen en naar binnen te gaan.

Nadat mijn ouders hun interesse in de woning kenbaar hadden gemaakt zijn ze ’s maandags benaderd door de makelaar en hebben ze het huis op dinsdag gekocht. Ze hebben er tot maart 2017 met veel plezier gewoond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1968
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte118 m²
Perceeloppervlakte167 m²
Inhoud405 m³
Buitenruimte12 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel en elektrische boiler eigendom
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Bosch VRC Low NOx uit 2008
Buitenruimte
Liggingaan water, aan park, aan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Middelburg
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?