Nieuwe Land 17 Zoutelande

Algemeen

Omschrijving

Vrijstaand wonen in een nieuwe woning op korte afstand van strand, zee, duinen en natuur? Dan is dit uw kans. Namens onze opdrachtgever, bouwbedrijf Kambier in Koudekerke, mogen wij u deze nog nieuw te bouwen woning aanbieden. Het geheel is gelegen in de jongste uitbreidingswijk van Zoutelande. Lopend of per fiets staat u, vanaf deze locatie, binnen enkele minuten op het prachtige zuidstrand van Zoutelande. De woning is voorzien van vier slaapkamers en een garage.

Via de hal komt u in de ruime woonkamer. Deze is voorzien van een schuifpui naar de achtertuin en diverse raampartijen zodat er volop daglichttoetreding is. De keuken aan de achterzijde is zelf nog in te delen maar een hoekopstelling is hier een goede mogelijkheid. De ruime garage is bereikbaar via de entree. Deze wordt uitgevoerd met een kanteldeur zodat er gemakkelijk een auto naar binnen kan.

Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers van ca. 16, 10, 10 en ruim 7m2. Tevens is er nog een ruime bergkast waarin zich de cv opstelling en wasmachineaansluiting bevinden. De ruime badkamer van bijna 9m2, deze wordt uitgevoerd met een bad, douche, toilet en dubbele wastafel. Kortom een compleet woonhuis met veel mogelijkheden.

De achtertuin is ruim van opzet. Door de ligging op de hoek van de straat is er in de tuin een hoge mate van privacy. Ondanks de ligging op het noorden is er in de tuin volop zonlicht. De omliggende bebouwing is namelijk vrij laag waardoor de zon gemakkelijk over de bebouwing in de tuin terecht komt. U kunt de tuin zelf naar eigen wens aanleggen.

Algemeen:
-De woning wordt uitgevoerd met 12 zonnepanelen
-Volledig geïsoleerd, verwarming en warmwater door middel van een CV ketel
-Stelpost voor de keuken zodat u zelf een keuze kunt maken
-Sanitair en tegels toilet/badkamer zijn uit te zoeken in de showroom van de aannemer
-Voorzien van vloerverwarming

Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Westerschelde. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Daarnaast is er een supermarkt, bakker, etc en een basisschool. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en Domburg. Zoutelande heeft ongeveer 1.400 inwoners.

Interesse? Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie, wij helpen u graag verder om op deze locatie uw droomhuis te bouwen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Koopsom€ verkocht, - v.o.n.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormnieuwbouw
Bouwjaar2018
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte130 m²
Perceeloppervlakte402 m²
Inhoud560 m³
Inpandigeruimte20 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Inpandigeruimte20 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?