Platboslaan 18 Burgh-Haamstede

Algemeen

Omschrijving

Op een zeer fraaie locatie bieden wij te koop aan deze vrijstaande woning op een perceel van 413 m2 eigen grond. Het geheel is gelegen aan de Platboslaan. Een schitterend gelegen woonstek met slechts bestemmingsverkeer waar rust en natuur de kernwoorden zijn. De woning welke wij mogen aanbieden ligt in een hoek waardoor er sprake is van extra privacy en rust.

De woning van het bouwjaar 1996 verkeert in een goede bouwkundige staat. Een aantal zaken dienen echter nog de aandacht. Momenteel ontbreekt er een keuken doordat de oude keuken is verwijderd en dient het nog deels geschilderd te worden. Dit zijn de voornaamste en investeringspuntjes. Verder is nagenoeg de gehele woning gespoten met spack waardoor er sprake is van nette wanden en planfonds. De woonkamer is licht en ruim en voorzien van vloerverwarming.

Een bijzonder onderdeel is het gelijkvloers woonprogramma op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich nog twee volwaardige slaapkamers en een complete badkamer met douche, wastafel en toilet.

Indeling;
Begane grond; entree, trapopgang, toilet, meterkast, woonkamer, via de keuken is de slaapkamer toegankelijk met aansluitende badkamer. Voorts via de woonkamer de keuken. Via de keuken is de garage toegankelijk.
Verdieping; overloop, grote bergkast, twee slaapkamers en een badkamer.
Tweede verdieping; bergzolder te bereiken via een vlizotrap.

Algemeen;
- Oplevering op korte termijn is mogelijk
- De achtertuin is gesitueerd op het zuiden en goed omsloten
- Woonoppervlakte 126 m2
- Perceelsoppervlakte 413 m2
- Garage vanuit de woning toegankelijk. Afmeting intern 6,4 x 2,8. Gebouwd in spouwmuur
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing, vloer, muur en dakisolatie

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom.

Natuur in de omgeving
De Zeepeduinen behoren vanouds bij het landgoed Slot Haamstede en zijn in eigendom van Natuurmonumenten. Het Zeepe is één van de weinige ver landinwaarts gelegen duingebieden die niet zijn geschonden door intensieve landbouw of bouwwerken. Je treft er een afwisselend, veelal geaccidenteerd landschap met bos, struweel, grasland, mos vlakten en kaal zand. Om het gebied open te houden laat Natuurmonumenten hier zo’n negentig Shetlandpony’s grazen. Direct aansluitend is de bosrijke “Boswachterij Westerschouwen” gelegen. Een schitterend glooiend bosgebied direct grenzend aan de lang gerekte Noordzeestranden. In het bos is het heerlijk vertoeven. Naast de diverse fantastische wandelroutes vindt u hier diverse ruiterpaden, klimbos en ATB-parcours.

Burgh Haamstede
Dit dorp, met ruim 4.400 inwoners, is een prachtig en uitgestrekt gebied gelegen tussen strand en bossen én er heerst een gezellige bedrijvigheid met veel vermaak. In het dorp zijn talloze voorzieningen aanwezig, waaronder openbaar vervoer, horecagelegenheden en een rijk verenigingsleven. Een combinatie van wonen in het rustige en natuurrijke Zeeland en (blijven) werken in de drukke Randstad is een variant die vaak toegepast wordt. Rotterdam is slechts op drie kwartier autorijden te bereiken. Het dorp is ook gericht op jonge gezinnen en kinderen. Zo zijn er twee basisscholen (een christelijke en een openbare), een peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1996
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte126 m²
Perceeloppervlakte413 m²
Inhoud443 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Intergas uit 2015
Buitenruimte
Liggingaan bosrand en in woonwijk
Tuintuin rondom

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?