Torenweg 53 Burgh-Haamstede

Algemeen

Omschrijving

De mooiste bouwkavel van Zeeland! Wij mogen u aanbieden in Nieuw Haamstede een riante bouwkavel direct grenzend aan het duingebied aan de kop van Schouwen. Aan de achterzijde volledig en direct grenzend aan het duingebied. Op slechts enkele honderden meters van de langgerekte Noordzeestranden. Met recht mag dit één van de betere locaties van Zeeland genoemd worden. Rust, natuurschoon, privacy en een fantastisch uitzicht zijn hier gewaarborgd.
Niet voor niets wordt deze locatie door veel kenners gezien als één van de mooiste stekken van Nieuw-Haamstede/Zeeland. Aan de achterzijde van het perceel is er vrij zicht op het uitgestrekte duingebied en continue fraaie luchten. U kunt dit beschermde natuurgebied zo in lopen.

Het betreft hier een zeer exclusieve bouwkavel van ruim 3.100 m2 eigen grond die thans bebouwd is met een uit 1990 daterende villa, die een wat afwijkende indeling kent. Deze woning behoeft dan ook een forse verbouwing. Het is uiteraard ook mogelijk om een compleet nieuwe woning te bouwen die past in deze schitterende omgeving.

De bouwkavel heeft als bestemming: Landhuis. Dit is de meest ruime bestemming die er is om een woonhuis te realiseren. Het bouwblok (blok waarbinnen de woning gerealiseerd moet worden) heeft een oppervlakte van circa 460 m2. De bouwkavel heeft globaal de navolgende bouwkaders;
Afmeting van het perceel:
- Breedte 45,5 meter
- Diepte 69 meter

Bouwkaders in het bestemmingsplan:
- De breedte van de woning mag maximaal circa 23 meter bedragen
- De diepte van de woning mag maximaal circa 20 meter bedragen
- Goothoogte maximaal 3,3 meter
- Nokhoogte 10 meter
- Dakhelling maximaal 60 graden
- Minimale afstand tot zijdelingse perceelgrenzen 5 meter
- Bijgebouw maximaal 100 m2

Bijzonderheden:
Het perceel kan zowel bebouwd worden voor uw permanente als voor uw recreatieve woning. Bij recreatieve bewoning is commerciële verhuur niet toegestaan.

Waar ligt deze prachtige stek? Dat vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek. Serieuze gegadigden kunnen contact opnemen met Erik de Bruine of Anton Verbraak van ons kantoor. Zij kunnen u alles vertellen over de locatie en de mogelijkheden. Bel voor een afspraak met één van de makelaars van Sinke Komejan Zierikzee.

Nieuw Haamstede:
Een gebied wat bekend staat om zijn rust en natuurschoon. De mooiste stranden van Zeeland vindt u absoluut in Nieuw Haamstede. Brede stranden en opvallend brede duinstroken. Steden als Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur aan te rijden. Een schitterend gebied om te recreëren of om permanent te wonen. Niet voor niets kiezen bewoners er regelmatig voor om te wonen in deze mooie omgeving en te blijven werken in de Randstad. Het rijden wordt voor lief genomen. Goes en Middelburg zijn in circa een half uur te bereiken. Monumentenstad Zierikzee is in ongeveer twintig minuten te bereiken en heeft een regiofunctie op het eiland. Overigens beschikt het dorp Burgh-Haamstede ook over een goed voorzieningenniveau.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1990
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte460 m²
Perceeloppervlakte3100 m²
Inhoud1349 m³
Inpandigeruimte30 m²
Indeling
Aantal kamers1
Buitenruimte
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen
Inpandigeruimte30 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?