Sint Janstraat 17 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

Wonen het centrum van Middelburg en toch een eigen tuin? Het kan bij dit appartement met drie ruime slaapkamers, twee badkamers en een ruime woonkamer van ca. 36m2. Groot voordeel is de aanwezigheid van een vrije achterom, tuin en eigen stenen berging.

U komt binnen via een centrale hal welke toegang geeft tot het appartement op de begane grond. De eerste woonlaag bestaat uit een hal met toilet, woonkamer, keuken en serre. De woonkamer is L-vormig en voorzien van een gaskachel en met zijn 36m2 ruim bemeten. De gedateerde keuken is gesitueerd in de uitbouw. Vanuit de keuken is de aangebouwde, eenvoudige serre bereikbaar.

Via een vaste trap in de woonkamer bereikt u de slaapverdieping. Deze is voorzien van drie ruime slaapkamers van respectievelijk 12, 11 en 9 m2. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een eigen badkamer met bad en wastafel. Er is een tweede badkamer welke voorzien is van douche, toilet en wastafel. Verder is er een bergkast en ruimte met daarin de cv opstelling.

Het geheel is in 1978 opnieuw opgebouwd en altijd onderhouden maar niet meer gemoderniseerd. Na modernisatie is het hier heerlijk wonen.

Groot voordeel is de ruime achtertuin, middenin het stadscentrum is dit een echte pré. De tuin is gesitueerd op het oosten en heeft een eigen vrije achterom. Achterin de tuin staat een stenen berging met daarin ruimte voor bijvoorbeeld de fietsen.

Algemeen
-Verwarming en warm water door middel van een Vaillant HR ketel uit 1996
-Deels voorzien van voorzetramen
-Slapende VvE, wel wordt de opstalverzekering gezamenlijk betaald
-Oplevering in overleg
-De woning wordt verkocht in opdracht van een bewindvoerder waardoor er een niet bewoningsartikel wordt opgenomen in de koopovereenkomst. In de koopovereenkomst zal verder een ouderdoms- en asbestclausule opgenomen worden.

Middelburg is met ruim 40.000,inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis. Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd. Er is een goed ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Antwerpen en Breda.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementmaisonnette
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1978
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte123 m²
Inhoud406 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Vaillant uit 1996
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?