Noordsingel 68 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

Wat een SFEER!

Wij als makelaar zien iedere dag ontzettend veel woningen voorbij komen, maar soms gaat ook ons hart een stukje sneller kloppen van een woning. Wordt u ook verliefd op dit unieke plekje aan de Noordsingel 68?

Deze nostalgische woning is echt beregezellig en veel ruimer dan dat u zou denken bij het langsrijden! Het is een heerlijk licht huis bestaande uit 550 kuub met 5 slaapkamers, een hele diepe tuin en een parkeermogelijkheid achter het huis.

De woonkamer is sfeervol afgewerkt/ingericht met onder structuur gestucte wanden, hoog plafond (3,2 meter), gashaard en een mooie parketvloer. Aan de achterzijde is een serre aangebouwd, een heerlijke plek om in de wintermaanden te vertoeven. De open keuken is praktisch en strak ingericht en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Daarnaast is er een ruime kelder, te bereiken vanuit de keuken. Bij een woning als deze hoort natuurlijk ook een schitterende verzorgde, groene tuin met privacy. Deze is te bereiken via de opslaande deuren in de serre of gewoon via de achterdeur bij de keuken. Achter in de tuin bevindt zich de vrijstaande stenen schuur en de vrij-achterom. Hier kunt u tevens een eigen parkeergarage creëren!

Ook de 1e verdieping beschikt over een heerlijk hoog plafond van 3 meter! Daarnaast vindt u hier 3 ruime slaapkamers (de masterbedroom beschikt over een eigen toilet), een nette badkamer en een vaste trap naar de zolder. De zolderverdieping beschikt over twee slaapkamers en een werkelijk waar uniek uitzicht over de bolwerken en de veste van Middelburg!

Verkoper vertelt:
''We wonen er nu meer dan 40 jaar, aan de Noordsingel 68 in Middelburg. Onze kinderen zijn er opgegroeid.

Door de jaren heen zijn we geïnteresseerd gebleven in de vraag hoe het zou voelen naar elders te verkassen. Maar elke keer als we na de bezichtiging van een te koop staande woning weer thuis kwamen, keken we elkaar aan en zeiden: 'We zouden toch wel gek zijn om hier weg te gaan.

We hebben ons al die jaren 'thuis' gevoeld in deze sfeervolle, ruime woning. Vanuit de kamer een blijvend vrij én autoloos uitzicht op de Middelburgse bolwerken en daarmee ook elk jaar opnieuw op het komen en gaan van de seizoenen. En aan de achterkant zicht op een beschutte, langgerekte, groene en vaak kleurige tuin. Op een van de twee terrassen, bij het huis of de schuur, kun je op zonnige dagen tussen maart en oktober altijd heerlijk relaxen.

Waarom dan toch verhuizen? 't Is de leeftijd. Langzamerhand groeien we toe naar een ander soort huisvesting. En via Sinke Komejan zagen we kortgeleden een ander soort woning, die ons ook een weids uitzicht over groen en water biedt. De verhuizing zal van 'au' gaan, maar luidt wel een nieuwe leuke fase in ons leven in. En aan de Noordsingel 68 is het tijd voor een jonge generatie ouders en kinderen.''


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisherenhuis
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1901
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte139 m²
Perceeloppervlakte198 m²
Inhoud552 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, aan park, aan rustige weg, in centrum en vrij uitzicht
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?