Gaanderse'sweg 4 Dreischor

Algemeen

Omschrijving

Wij mogen u te koop aanbieden deze schitterende authentieke woonboerderij gelegen in een buitengebied. Deze instapklare woonboerderij, gelegen tussen Dreischor en Zonnemaire, omvat een riant perceel van 3385 m2 eigen grond, ruime schuur en een aparte wagenschuur. Het woonhuis heeft een inhoud van maar liefst ca. 800 m3 en een woonoppervlak van circa 216 m2.

Een object met legio mogelijkheden! Mede doordat het pand gelegen is in het bestemmingsplan buitengebied is een combinatie van wonen en werken goed mogelijk. Ook het creëren van een (mantel)zorgwoning in de schuur is een prima mogelijkheid.

Zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde is de woning één en al sfeer. Er zijn twee woonkamers waarvan één kamer-en-suite en een aparte leeskamer. Beide kamers zijn voorzien van een sfeervolle schouw. Indien gewenst is er voldoende ruimte om een gelijkvloers woonprogramma op de begane grond vloer te realiseren. Dit kan door de voormalige koeienstal te verbouwen en toegankelijk te maken vanuit het portaal.
Op de verdieping bevinden zich twee badkamers en maar liefst vijf volwaardige slaapkamers. Doordat het schilddak zeer steil is, zijn alle kamers ruim te noemen. De overloop is dusdanig ruim dat hier zelfs een zesde slaapkamer valt te realiseren.

De aangebouwde schuur heeft een afmeting van ca.11.7 x 7.2 meter. De wagenschuur is aan de noordzijde aan de schuur aangebouwd en heeft een afmeting van ca. 5 x 7.2 meter. Kortom; aan ruimte geen gebrek!
De tuin is voornamelijk op het zuidoosten gesitueerd en fraai aangelegd met enkele mooie bomen. Mogelijkheden te over om zowel in of uit de zon te genieten van de tuin. De veranda aan de schuur is ook een schitterende stek om te genieten van het zicht op de tuin en de omliggende landerijen. Maar ook de bloemenpracht en diverse (fruit)bomen mogen niet onvermeld blijven.

Wil u dit bijzonder object eens bezichtigen? Bel voor een bezichtiging met één van onze makelaars.

Algemeen:
- Oplevering; in onderling overleg
- Bouwjaar woning; 1902
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Het dak van het woonhuis is geïsoleerd
- Op het dak van de schuur zijn 30 zonnepanelen gesitueerd
- Woonoppervlakte ca. 216 m2, schuur en wagenhuis; 117 m2
- De woning is aangesloten op de riolering
- Verwarming alsmede warmwater door middel van Daikin Altherma hybride waterpompsysteem uit 2016.
- De keuken en de twee badkamers zijn netjes. Eén badkamer is gerenoveerd in 2015
- Kabel aanwezig
- In de tuin is een kas aanwezig

Dreischor:
Het dorp Dreischor is één van de meest geliefde woonkernen van Schouwen-Duiveland. Veel authentieke panden, een prettige dorpssfeer, een goede basisschool en een gunstige ligging t.o.v. Zierikzee, met al haar voorzieningen, en de Randstad. Zo zijn Rotterdam en Breda binnen één uur autorijden te bereiken. Niet voor niets werken dan ook diverse inwoners in de Randstad. Het geheel biedt een prima mogelijkheid voor wonen in het mooie Zeeland en (blijven) werken in de Randstad. Het Grevelingenmeer met de diverse strandjes is op korte afstand gelegen en biedt vele mogelijkheden voor watersport. De masten en zeilen zijn zelfs zichtbaar vanaf het perceel. Daarnaast is er veel groen en een natuurgebied in de directe omgeving. Kortom; Zeeland zoals Zeeland bedoeld is.
Het dorp heeft bijna 1000 inwoners die Reisenaers genoemd worden. Dreischor is vanaf 1973 een beschermd dorpsgezicht en in 2001 werd het dorp verkozen tot 'Groenste dorp van Europa'.

Indeling:
Uiteraard mogelijk via de voordeur maar als zo vaak bij landelijke woningen komen we hier binnen via het portaal welk in de schuur is gesitueerd. Via het portaal met meterkast kunt u doorlopen naar de bijkeuken. Links van het portaal stap u het oorspronkelijke woonhuis binnen. U komt hier in de woonkeuken. Via de keuken kunt u de leeskamer en de hal bereiken. Vanuit de hal kunt u de riante woonkamer ensuite bereiken die voorzien is van een schouw en een vaste kast. De w.c. is toegankelijk vanuit de hal.
Via de bijkeuken en het portaal is er eenvoudig een doorgang naar de voormalige koeienstal te realiseren waardoor er voldoende ruimte is voor het maken van een werkkamer of slaapkamer met badkamer.
Eerste verdieping; zeer ruime overloop, badkamer, vijf slaapkamers waarvan één met een eigen badkamer. Alle slaapkamers zijn licht door het gebruik van diverse dakvensters.

Kenmerken

Overdracht
€ verkocht, - k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiswoonboerderij
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1902
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte216 m²
Perceeloppervlakte3385 m²
Inhoud800 m³
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
Energie
Verwarmingc.v.-ketel en open haard
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingvrij uitzicht en landelijk gelegen
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?