Markt 95 Westkapelle

Algemeen

Omschrijving

In één woord een werkelijk UNIEK pand in het centrum van WESTKAPELLE!

Dit voormalig gemeentehuis is in 1954 onder architectuur gebouwd en de laatste jaren op alle fronten gemoderniseerd. Het karakter, de uitstraling, de ruimte en ligging maken de mogelijkheden van dit object ongekend. Het object met zijn eigen identiteit kenmerkt zich door het spitse torentje en haar fraaie glas-in-lood venster boven de imposante voordeur. Daarnaast beschikt het pand over ruime gebruiks- en bestemmingsmogelijkheden. Denk hierbij aan permanente en recreatieve bewoning, kantoor, hotel, restaurant, bed en breakfast, groepsaccommodatie of zelfs een luxe zorgcomplex. 


'Wij nemen u graag mee in de beschrijving van dit bijzondere object':

Wanneer u alleen, of misschien met meerderen, het object bewoont zult u ervaren dat de ruimten aangenaam zijn en goed zijn in te delen. Uw vrienden en kennissen of gasten zullen bij ontvangst in Westkapelle deze plek ook snel als een tweede huis ervaren. De grondige renovatie heeft geresulteerd in een kwalitatief uitstekend object voorzien van een geoutilleerde keuken, een lift, het zolderappartement, meerdere sanitaire ruimten en diverse slaap- en leef vertrekken. Het totale vloeroppervlak bedraagt 544 m2. Op de tweede etage fungeert de oude trouwzaal als een multifunctionele ruimte. Er is een groot videoscherm en een aansluiting op de schotelantenne. Een uitstekende ruimte voor het houden van conferenties, presentaties, voor het geven van feesten voor uiteenlopende gelegenheden of "gewoon" als leefruimte, het kan allemaal. De balans tussen privé en algemene ruimten kan zo ingedeeld worden als de situatie vereist. Of wat te denken van de energiezuinigheid van dit object. Dankzij de 36 zonnepanelen op het dak bedroegen de elektriciteitskosten vorig jaar slechts 5 euro per maand! 

Kortom luxe en hoogwaardige afwerking en stijlvol gerenoveerd met een feilloos oog voor details!


'Westkapelle een schitterende badplaats aan de Zeeuwse kust':

Wonen, leven en werken direct aan de kust nabij strand en zee geeft veel inspiratie en rust en draag bij aan de balans werken en ontspanning. Het dorpse karakter van Westkapelle betekent niet dat men zich voor alle gemakken van deze tijd naar een grotere stad dient te wenden. Want of het nu gaat om de (onlangs vernieuwde) supermarkt, de drogisterij, diverse restaurantjes, etc. u kunt ervoor in de dorpskern terecht! Het rustige marktplein biedt regelmatig een podium voor vertier in de vorm van bijvoorbeeld ringrijden en diverse markten afhankelijk van het seizoen. Het ringrijden bijvoorbeeld biedt u een kijkje terug in de Zeeuwse historie. De pracht van de klederdrachten, de indrukwekkende Zeeuwse werkpaarden, de geuren en geluiden maken het tot een echt folklorefeest waarvan u meerder malen per jaar deel kunt uitmaken. Ook voor kinderen is het een omgeving met onbegrensde mogelijkheden. Vrij spelen op het autoluwe Dorpsplein en de geheimen van de Westkapelse zeedijk ontdekken; krabben vangen of een hengeltje uitgooien onder het wakend oog van de Westkapelse vuurtoren. 

De mondaine badplaats Domburg ligt op 5 kilometer afstand. Wanneer u de levendigheid van Domburg - de Zeeuwse badplaats van niveau- wilt ervaren is een prachtige wandeling over strand aan te raden; de zeelucht, het zand en de goudgele duinen. Op korte afstand van het centrum van dit sfeervolle stadje ligt ook de golfbaan. De lommerrijke omgeving van Domburg leent zich voor heerlijke fiets- en wandeltochten. De steden Middelburg, Vlissingen en het pittoreske Veere liggen op 15 minuten rijden met de auto. 

Met de mogelijkheden van Westkapelle en de dorpen en steden in haar nabijheid is er een uitgebreid en uitgebalanceerd programma samen te stellen voor uw gasten met het oog op vermaak, historie, ontspanning en heerlijk eten en drinken. Een programma dat aandacht besteed aan Walcherse ambachten en tradities in combinatie met de hedendaagse ontwikkelingen in Zeeland.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Zie voorts de projectwebsite: www.markt95.nl

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 695.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemminghoreca
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1953
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Horeca544 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Plattegronden

house
house
house
house
house

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?