Christinastraat ong Zonnemaire

Algemeen

Omschrijving

Gelegen in een autoluwe straat met slechts bestemmingsverkeer bieden wij u te koop aan dit bouwkavel 420 m2 eigen grond. Deze bouwkavel is een mooi rechthoekig perceel met een achtertuin op het zuiden. De kavel heeft een diepte van circa 22 meter en een breedte van circa 19 meter. Kandidaat kopers kunnen naar eigen ideeën een woning laten bouwen. In de foto bijlage zijn enkele varianten weer gegeven. U kunt hier al wonen vanaf 275.000,--v.o.n.!!

Wenst u ook eens nieuw te bouwen? Met deze interessante koopsom wordt het wellicht een mogelijkheid.

Het bestemmingsplan geeft de volgende kaders aan:

Hoofdgebouw
Breedte van de voorgevel minimaal 6 meter
Afstand tot de zijdelingse perceelgrens minimaal 3 meter
De kap mag een maximale hoek hebben van 55 graden

Bijgebouwen
Maximaal 40 m2 groot
Goothoogte maximaal 3,3 meter en nokhoogte maximaal 6 meter

De woningen
Met woningtype GL1 is een woning met een inhoud van circa 500 m3. Wanneer u een grotere woning wenst dan is GL 4 een mogelijkheid met een inhoud van circa 650 m3. Uiteraard behoren andere woningvarianten tot de mogelijkheden.

Groothuis variant GL1
Er zijn diverse mogelijkheden en opties om uw droomhuis zelf samen te stellen. Omdat niet iedereen dezelfde woonwensen heeft en niet alle kavels even groot zijn, kiest u zelf de afmeting en stijl die het best bij uw situatie past. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen of u een garage wilt. Heeft u liever een vierde slaapkamer of een extra berging op de eerste verdieping? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
Deze woning heeft standaard:
• 3 slaapkamers (4e slaapkamer mogelijk)
• ruime woonkamer
• open keuken
• garage optioneel

Groothuis variant GL4
Kiest u voor woningtype GL4, dan kiest u voor een praktische woning. Met standaard vier slaapkamers op de verdieping biedt deze woning ruimte genoeg voor een groot gezin. Houdt u van luxe? En zijn uw kinderen wellicht de deur al uit? Dan kunt u in plaats van vier slaapkamers bijvoorbeeld ook kiezen voor drie slaapkamers en een inloopkast. Met de mogelijkheid voor een slaap- en badkamer op de begane grond is dit in elk geval een heerlijke woning voor een leven lang woonplezier.
Deze woning heeft standaard:
• 4 slaapkamers
• een grote woonkamer
• een grote woonkeuken
• een ruime hal met vide en een groot dakraam

Keuken
De keuken is bij deze woningen inbegrepen. Omdat iedereen andere wensen heeft, wordt er geen standaardkeuken geplaatst. Samen met Tieleman Keukens in Middelharnis kunt u kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Wordt het een design kookeiland, een landelijke woonkeuken of een minimalistisch keukenblok?

Badkamer
Woningtype GL4 beschikt standaard over een badkamer, uitgevoerd met sanitair van Villeroy & Boch. De badkamer van type GL1 wordt casco opgeleverd.

Zonnemaire
Zonnemaire is een rustig dorp tussen Zierikzee en Brouwershaven. Vanuit Zonnemaire bent u met de auto in ongeveer een kwartiertje in Zierikzee, Rotterdam in circa een uurtje. Het Grevelingenmeer, de Noordzeestranden en diverse natuurgebieden zijn op zeer korte afstand. De combinatie van werken in Randstedelijk gebied en wonen in het rustige Zeeland komt in deze omgeving vaak voor. Het Grevelingenmeer is op fiets afstand en neemt een belangrijke plaats in de dorpsgemeenschap. Vooral de Haven van Bommenede is een mooie stek met een schitterend natuurgebied, diverse strandjes en de haven. Het dorp beschikt over een basisschool en diverse restaurantjes.

Algemeen
De woning kan zowel permanent als recreatief bewoond worden. Bij recreatieve bewoning is commerciële verhuur niet toegestaan

Dit is een project van Vrij Wonen, voor meer informatie verwijzen wij naar de website http://www.vrijwonen.nu/

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Bouwvormn.v.t.
Statusverkocht

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?