Aanloop 8 Domburg

Algemeen

Omschrijving

*Wij bieden u deze woning aan namens Stichting Zeeuwland.

Deze energiezuinige, in 2010 nieuwgebouwde, eengezinswoning biedt u alle comfort voor het hedendaagse wonen. De lichte tuin gerichte woonkamer, de keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur, badkamer, tuin met veel bezonning, vrijstaande houtenschuur en vrije achterom maken deze woning compleet.

De woning is gelegen in de geliefde badplaats Domburg, dit is de ideale locatie voor wie dicht bij de kust wil wonen. Voorzieningen zoals de supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, de basisschool diverse horeca gelegenheden en diverse winkels allen aanwezig in het dorp.

De indeling is als volgt:
Ruime hal met meterkast, toilet en trap opgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals elektrische koopplaat, oven en vaatwasser. De woning beschikt over een heerlijk lichte tuingerichte woonkamer.

Eerste verdieping:
Twee ruime slaapkamers waarvan 1 aan de voorzijde en de master bedroom aan de achterzijde van de woning. De badkamer is uitgevoerd met een douche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
De energielasten zijn zeer laag omdat de woning wordt verwarmd door een warmtepomp met vloerverwarming. De woning verkeert in goede staat van onderhoud.
Dit is een starterswoning, hiervoor gelden een aantal eisen o.a.: u heeft niet eerder een eigen woning in eigendom gehad, u bent niet ouder dan 30 jaar en er geldt een inkomensgrens. * Vraag ons naar de exacte voorwaarden.

KOPEN NAAR WENS

Bij aankoop van een woning via de formule 'Kopen naar Wens' hoeft u niet de gehele marktwaarde van de woning te betalen. Wij bieden u de mogelijkheid aan tot een uitgestelde betaling. Het deel van de marktwaarde dat u bij aankoop niet hebt betaald, hoeft u pas te betalen bij doorverkoop aan een volgende koper. De koopsom met Kopen naar Wens is: € 142.000,- k.k. Natuurlijk is het ook mogelijk om de woning zonder Kopen naar Wens formule te kopen, de koopsom is in dat geval €172.000,- k.k.

Voor meer informatie zie: http://www.kopennaarwens.nl/productinformatie/hoe_werkt_het

SPECIAAL HYPOTHEEKAANBOD
Niets is meer in beweging en veranderlijk als de hypotheekmarkt. Regelingen en wetgeving veranderen voortdurend en worden steeds complexer. Voor een hypotheek op maat is een ‘specialist’ vereist. Voor meer informatie hierover informeer bij de makelaar.

Kenmerken

Overdracht
Koopsom€ verkocht, - k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2010
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte73 m²
Perceeloppervlakte98 m²
Inhoud242 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterzonneboiler en zonnecollectoren
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?