Kortemeestraat 27 Bergen op Zoom

Algemeen

Omschrijving

In het centrum van Bergen op Zoom bieden wij aan dit (beleggings)-object. Dit kenmerkende monumentale pand is gelegen in het winkelhart van de stad in het zogeheten vierkantje bestaat uit een mooie winkelruimte met achter en bovengelegen opslagruimte. De commerciële ruimte heeft een totaal vloeroppervlakte van ca. 200 m² VVO op de begane grond.

Het object is gelegen in het historisch centrum van Bergen op zoom. Bergen op Zoom kent veel voorzieningen op het gebied van scholen, sport, cultuur en winkels. Bergen op Zoom heeft een verzorgende functie voor de omringende gebied. De omgeving wordt gekenmerkt door winkels.

Indeling:
Begane grond:
Entree, open winkelruimte met trapopgang naar verdieping, achterruimte, magazijn, c.v.ruimte (recentelijk vernieuwde CV-installatie).

1e verdieping
Overloop, doorgang naar werkkamer die fraai uitzicht biedt op de winkelstraat, bergruimte, trapopgang naar 2e verdieping.

2e verdieping
Zolderruimte.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar gesitueerd aan de rand van het stadscentrum van Bergen op Zoom. De autosnelweg A-58 is goed te bereiken. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is voldoende middels een bus verbinding op loopafstand alsook een NS-station op fietsafstand. In de directe nabijheid van het object bestaat de mogelijkheid tot betaald parkeren op het Catharinaplein wel geldt uitsluitend betaald parkeren / vergunninghouders gebied in het centrum van Bergen op Zoom.

Voorzieningen:
- Meterkast;
- Houten kozijnen;
- C.v.-verwarming middels radiatoren;
- Tegelvloer;
- Wandafwerking;
- Rolluik (automatisch voorzijde);
- Toilet v.v. fontein;
- Pantry.

Afmetingen:
Winkelruimte b.g.g. ca. 200 m2

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Bergen op Zoom
Sectie : G
Nummer : 6146
Grootte : 2 are 15 centiare

N.b. betreft besluit op basis van monumentenwet 1988

Koopprijs:
De vraagprijs bedraagt € 169.500,-- kosten koper.

Omzetbelasting:
Partijen gaan er van uit, dat de onderhavige transactie valt onder het bereik van artikel 37d van de Wet op de Omzetbelasting 1968 (hierna aan te duiden als “het betreffende artikel 37d”), zodat geen omzetbelasting is verschuldigd en koper ten aanzien van de omzetbelasting in de plaats treedt van verkoper. Indien en voor zover in rechte onherroepelijk komt vast te staan, dat deze transactie niet onder het betreffende artikel 37d valt of indien koper en verkoper besluiten om een onherroepelijke beslissing in rechte niet af te wachten, opteren partijen hierbij gezamenlijk niet voor een met omzetbelasting belaste levering in de zin van artikel 11, lid 1, onderdeel a, sub 2, Wet op de Omzetbelasting. Verkoper verklaart dat er in het eerste ingebruikname meer dan 10 jaar zijn verstreken en derhalve geen herzieningstermijnen meer zijn.

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Bankgarantie / waarborgsom:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Bestemming:
Volgens het vigerende bestemmingsplan “Binnenstad” heeft het onderhavige de bestemming “Winkel"

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Kortemeestraat 27 te Bergen op Zoom". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode1906-1930
Statusverkocht
Belegging soortwinkelruimte
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte200 m²
Belegging200 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)3

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?