Sivertstraat 46 Meliskerke

Algemeen

Omschrijving

Bent u al langer op zoek naar een levensloopbestendige woning met een volledig gelijkvloers woonprogramma? En komt u het geschikte aanbod niet tegen? Dan nodigen wij u van harte uit voor een bezichtiging bij deze woning. Dit voormalige kantoorpand is door de huidige eigenaren omgebouwd tot een sfeervol woonhuis met veel leefruimte. Meliskerke heeft veel voorzieningen en is gelegen op nog geen drie kilometer van het strand van Zoutelande. Het geheel heeft een woonoppervlakte van ca. 93m2 en is gesitueerd op een perceel van 374m2.

De woonkamer is voorzien van diverse raampartijen en meet circa 35m2. Bijzonder detail wat in diverse ruimte van de woning maar met name in de woonkamer terugkomt is zichtbaarheid van de houten kapconstructie. Deze kap geeft hoogte en optisch ook veel ruimte. Vanuit de woonkamer is de tuin bereikbaar. Aan de voorzijde in het midden van de woning is de keuken gerealiseerd. Deze is luxe en voorzien van een vijf pits gaskookplaat, vaatwasser, oven en afzuigkap. Tevens is er in de keukenruimte een ruim kastenblok met werkblad aanwezig. Eventueel ook te gebruiken als tafel.

De twee slaapkamers meten circa 12 en 9 m2. De hoofdslaapkamer is voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Tevens is vanuit deze slaapkamer de woonkamer te bereiken. Er is een tweede gastenbadkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Verder is er een ruimte die nu dienst doet als opslagruimte cq bijkeuken en een vliering.

De tuin is gesitueerd rondom de woning. Aan de achterzijde bevind zich de hoofdtuin, deze is voorzien van diverse zonneterrassen en deze is onderhoudsvriendelijk aangelegd met gras en wat borders. Door ligging op het zuidoosten en laagbouw is er altijd wel een plaatsje in de zon. Een fraaie veranda maakt het geheel tot een aangename verblijfsruimte. Twee bergingen zorgen voor de nodige opslagruimte. Aan de voorzijde is er deels fraai groen en deels ruimte voor drie auto’s op eigen terrein.

Algemeen
-Verwarming alsmede warmwater door middel van een Intergas HR ketel uit 2016;
-Volledig geïsoleerd;
-Goed onderhouden keuken en badkamer zijn van 2015 t/m 2017;
-Oplevering in onderling overleg.

Meliskerke is een dorp met veel voorzieningen. Zo is er een bakker, slagerij, groenteboer, supermarkt, kledingwinkel en slijterij. Voor de dagelijks voorzieningen hoeft u dus het dorp niet uit. Daarnaast is er een basisschool en een tweetal kerken. Er is een actieve dorpsraad die ieder jaar een succesvolle zomerbraderie organiseert en andere gezellige evenementen. Meliskerke is gelegen op slechts 2 kilometer van het strand in Zoutelande. In de nabije omgeving van Meliskerke zijn mooie natuurgebieden gelegen waar men heerlijk kan wandelen of fietsen.

Niets is meer in beweging en veranderlijk als de hypotheekmarkt. Regelingen en wetgeving veranderen voortdurend en worden steeds complexer. Voor een hypotheek op maat is een ‘specialist’ vereist. Dankzij onze unieke band met de specialisten van de ‘Hypotheekshop Middelburg’ – in 2013 uitgeroepen tot de beste van Nederland – bieden wij u een gratis ‘oriënterend hypotheekgesprek’.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1982
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte93 m²
Perceeloppervlakte374 m²
Inhoud370 m³
Inpandigeruimte1 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Intergas uit 2016
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte1 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?