Columbusweg 4A Goes

Algemeen

Omschrijving

Het bruist van de goede initiatieven om Goes als economisch centrum van Zeeland nog steviger op de kaart te zetten. Het nieuwe te realiseren bedrijvencomplex De Colonie in Goes is een van zulke initiatieven. De 12 multifunctionele bedrijfsunits en 2 hoogwaardige showroom/kantooruimten bieden ongekende mogelijkheden voor nieuwe en bestaande bedrijven. De aangeboden unit biedt circa 156 m2 bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en ca. 79m2 gelegen op de 1e verdieping. Daarnaast is er de beschikking over 2 riante kantoorruimtes gelegen op de 2e verdieping.

De moderne architectuur en de toepassing van duurzame materialen, geven het gebouw de unieke uitstraling die past bij bedrijfsunits en showroomruimten op dit niveau.

De Colonie is onder architectuur ontworpen en kenmerkt zich door zijn glaspui over de gehele breedte. In deze fase van de
ontwikkeling is de ruimte uitgevoerd als casco waardoor u als ondernemer nog volledig vrij bent in de indeling van het
object en eventueel specifieke afbouweisen.

Ligging en bereikbaarheid
De Colonie Goes bevindt zich op absolute zichtlocatie aan de Nansenbaan en is centraal gelegen ten opzichte van verschillende economische centra, zoals de havens van Zeeland, Rotterdam en Antwerpen.

Het bedrijventerrein De Poel II is gelegen tussen de A58 dat Goes verbindt met de steden Bergen op Zoom-Rotterdam-Antwerpen en de N256 verbindt Goes via de Zeelandbrug in de richting van Zierikzee-Rotterdam. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer, middels bus- en treinverbinding, is als goed aan te merken. De A58 vormt in de toekomst de nieuwe zuidelijke stadsrand.
De Gemeente Goes kent circa 36.000 inwoners en beschikt over alle voorzieningen waaronder en sterk
ontwikkelde zakelijke dienstverlening, detailhandel, scholen, cultuur en sportvoorzieningen. Daarnaast biedt Goes door de centrale ligging in de regio een verzorgingsfunctie voor geheel Zeeland.

Voorzieningen

UNIT 13 (huisnr. 4 A )

• Meterkast v.v. g/w/e/KPN
• Toiletten met voorportaal en wastafel;
• Brandblusvoorzieningen
• Vloerverwarming;
• 4 parkeerplaatsen per unit.

Bestemming
Het bestemmingsplan “Bedrijventerrein de Poel II” dat is vastgesteld door de raad op 27 juni 2013 blijkt dat het onderhavige perceel de bestemming “Bedrijventerreinen” heeft. Veel bedrijven uit de dienstverlening en de handel en bepaalde productiebedrijven vallen hierbinnen. Wilt u meer informatie omtrent het bestemmingsplan en de mogelijkheden informeer dan bij de Gemeente Goes T 0113- 24 96 00.

Huurprijs
Unit 13 2e verd. ca 262 m2 € 1.595,= per maand
Unit 14 2e verd. ca 262 m2 VERHUURD

Servicekosten
De energielasten zullen door de energieleverancier rechtstreeks in rekening bij de huurder worden gebracht.

Huurbetaling
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn
5 jaar en 5 optie jaar.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal afhankelijk van het gebruik volgens model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte In de zin van artikel 7:230 a BW danwel 7:290 BW worden opgesteld.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Zekerheidstelling:
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW danwel BTW compensatie en eventueel voorschot servicekosten.

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “De Colonie te Goes ”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Gunning is nadrukkelijk voorbehouden aan de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijsverhuurd
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
In aanbouw1
Bouwjaar2018
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal262 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?