Noordweg 6 Biggekerke

Algemeen

Omschrijving

Wij bieden u deze fraaie woonboerderij op mooie locatie in het buitengebied aan. Er komen in het buitengebied maar zelden woonboerderijen of vergelijkbare woningen vrij. Zeker als u op zoek bent naar een object waarbij u paarden aan huis kunt houden willen wij u deze kans niet ontnemen. Deze woonboerderij met de naam ‘Kraaienhoek’ is gelegen op een perceel van bijna één hectare groot (9.940m2) en is omzoomd door een groene singel waardoor er optimale vrijheid is. De ligging aan de Noordweg tussen Biggekerke en Koudekerke is prima. Voor de dagelijkse voorzieningen kunt u in Koudekerke terecht. Strand, zee en natuur liggen allen op fietsafstand. Ook steden als Middelburg en Vlissingen zijn snel en eenvoudig bereikbaar.

Het object bestaat uit een ruim woonhuis van circa 718m3, een ruime schuur en een paardenstal uit 2011. Het perceel is verdeeld in een ruime bloementuin, een deels verhard paddock, paardenweide en een eigen strook bos. Het perceel is goed onderhouden en fraai aangelegd. De fraaie afwisseling van groen en functionaliteit maken alles tot een sterk, unieke geheel. Wat uw plannen ook zijn, met dit object kunt u vermoedelijk prima uit de voeten.

Het woonhuis is in de loop der jaren gemoderniseerd en uitgebreid. Oorspronkelijk was de woning onderverdeeld in een woning en schuur. In het verleden zijn deze samengevoegd tot een groot woonhuis van maar liefst circa 182m2 groot. Zoals een woonboerderij betaamt is er een ruime keuken met daarnaast een eetkamer welke gezamenlijk circa 32m2 meten. De keuken is voorzien van een losse gaskookplaat met oven, een vaatwasser en afzuigkap. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer van circa 43m2. Door de indeling is deze gemakkelijk in te delen in twee verschillende verblijfsruimtes. Zowel vanuit de eetkamer als vanuit de woonkamer is er een fraai zicht richting de tuin. Aan de achterzijde is de slaapkamer met badkamer gesitueerd. Deze badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De bijkeuken met wasmachineaansluiting en hal met toilet maken de begane grond compleet.

Op de verdieping bevinden zich drie ruim bemeten slaapkamers. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde. Via de overloop zijn de andere twee slaapkamers en de badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van toilet, bidet, dubbele wastafel en douche. Verder is er op de verdieping veel bergruimte en een toilet.

Vanaf de Noordweg leidt een verharde oprijlaan met toegangshek u naar de woning, tevens loopt deze door naar de achtergelegen schuur en paardenstal. Links van de oprijlaan is de paardenweide gesitueerd. Achter de paardenstal is een ‘eigen bos’ aanwezig welke aan de achterzijde grenst aan de landerijen waarop dan ook een prachtig uitzicht is. Rechts van de woning is de onderhoudsvriendelijke tuin gesitueerd. Deze is verdeel in deels gras en aan de voorzijde in een bloementuin.

Algemeen
-De woning is voorzien van dakisolatie;
-Verwarming alsmede warmwater door middel van een Remeha HR ketel uit 2010;
- Schuur en paardenstal (gezamenlijk circa 75m2) zijn voorzien van elektra, water en een (hooi)zolder;
- Zowel permanent als recreatief (voor eigen gebruik) te bewonen;
- Oplevering in onderling overleg.

Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen licht een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiswoonboerderij
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1953
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte182 m²
Perceeloppervlakte9940 m²
Inhoud718 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Remeha uit 2010
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?