W.G. Bootlaan 18 Burgh-Haamstede

Algemeen

Omschrijving

Wat een pracht locatie mogen wij u hier aanbieden!

Een riant vrijstaand huis aan een rustige straat, direct grenzend aan het uitgestrekte natuur- en duingebied de Zeepeduinen. Vanuit de tuin wandelt u door het achterhek zo het uitgestrekte natuurgebied in met zijn kilometers lange wandelpaden langs bos en duin, de reeën, damherten en shetlanders, westwaarts eindigend aan het ter plaatse brede strand van de Noordzee. De gevarieerde dagelijkse voorzieningen die Burgh-Haamstede biedt zijn, lopend of fietsend in tegenovergestelde richting, op korte afstand bereikbaar. Het op deze bijzondere locatie staande huis wordt gekenmerkt door zijn ruime vertrekken met op de begane grond een grote woonkamer met een oppervlak van in totaal ongeveer 80 m2 exclusief de open keuken van ruim 13 m2.

De muren van woonkamer zijn met leem gestuct en voorzien van een efficiënt werkende muurverwarming. Behalve de woonkamer bevindt zich op de begane grond nog een ruime slaapkamer met moderne badkamer/w.c, alsmede een ruime vestiaire met w.c. De woonkamer heeft een open haard en biedt middels een dubbele schuifpui toegang tot de tuin. De luxueuze keuken is voorzien van een granieten aanrecht en beschikt over alle denkbare, kwalitatief goede, inbouwapparatuur. De van de benedenverdieping deel uitmakende garage is 4.8 breed (biedt dus ruimte voor twee auto’s) en is middels een deur vanuit de vestiaire bereikbaar. Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een tweede luxueuze badkamer/w.c. Evenals vanuit de woonkamer heeft u vanuit beide slaapkamers en badkamer boven een schitterend uitzicht op de Zeepeduinen.

De tuin omgeeft het huis aan de zuid- west- en noordoostzijde en biedt de mogelijkheid gedurende vrijwel de gehele dag in de zon - of de schaduw - te zitten; er zijn diverse zonneterrassen. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 1144 m2 en lijkt groter doordat een gemeentelijk bosperceel ten zuidwesten en westen aan de tuin grenst en ook vanuit de tuin toegankelijk is. In 2014 werd een veranda aan het huis gebouwd; een heerlijke plek om zowel van de tuin als het achterliggende natuurgebied te genieten. Achter het huis bevindt zich een degelijke gebouwde schuur die goed geïsoleerd is. Samengevat: een ruime woning op een schitterende locatie. Serieuze geïnteresseerden nodigen wij uit contact met ons op te nemen voor eventuele nadere inlichtingen. Zij zijn van harte welkom voor een bezichtiging met één van onze makelaars.

Burgh-Haamstede: Burgh-Haamstede is gelegen aan de westkant van Schouwen-Duiveland en kenmerkt zich door zijn uitgestrekte natuurgebieden. De langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen zijn bereikbaar op loopafstand. Burgh-Haamstede heeft een uitstekend voorzieningenniveau en ligt binnen een uur rijden van steden als Rotterdam en Antwerpen. Zierikzee is in een kwartier te bereiken en heeft een belangrijke regiofunctie met uitgebreide voorzieningen.

Algemeen:

- woonoppervlakte circa 280 m2;
- inhoud circa 798 m3;
- slaapkamer en aansluitende badkamer op de begane grond;
- inpandige garage met ruimte voor twee auto’s, breedte circa 4,8m x 5,6m.
- de woonkamer is voorzien van met leem gestucte muren en worden verwarmd door muurverwarming;
- centraal stofzuigersysteem; - deze woning is zowel permanent als recreatief te gebruiken;
- tijdelijke commercieel recreatieve verhuur niet toegestaan;
- door een computer bestuurde beregeningsinstallatie van zowel de tuin als de terrassen;
- oplevering in onderling overleg.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1968
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte280 m²
Perceeloppervlakte1144 m²
Inhoud798 m³
Inpandigeruimte26 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Nefit uit 1999
Buitenruimte
Liggingaan bosrand, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte26 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?