Hogeweg 52 Burgh-Haamstede

Algemeen

Omschrijving

Een huis zoals een huis bedoeld is. Karakteristiek, authentiek en sfeervol! Deze woning mogen wij u aanbieden op een perceel van 1110 m2 eigen grond en gelegen op een zeer fraaie locatie. Een schitterende stek bij boswachterij “De Domeinen”, het uitgestrekte duinlandschap de Vroongronden en de langgerekte Noordzeestranden. Met recht één van de mooiere locaties van het eiland. Tevens op fietsafstand van de vele voorzieningen in het dorp.

Deze woning is oorspronkelijk gebouwd in de jaren dertig en in de jaren zeventig verbouwd. In 1997 is de woning uitgebreid met het realiseren van een verdieping op het achterste gedeelte van de woning. Hier bevindt zich nu de derde slaapkamer met vaste kasten.

Kwalitatief een goed huis, het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud en is dan ook zonder enige aanpassing direct te betrekken. Een opvallend element is de sfeervolle indeling met diverse zithoeken, haard en de trappartij midden in het huis. De keuken is enigszins gedateerd maar functioneert prima. Op de verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers. De derde slaapkamer met vaste kasten is toegankelijk via een “loopbrug” en is in ten tijde van de aanpassing in 1997 gecreëerd. De badkamer op de verdieping is voorzien van een douche en wastafel.

Het perceel heeft een afmeting van circa 38 meter breed en een diepte van 30 meter. Zowel achter de woning als naast de woning is er voldoende ruimte. Een bijzonder element is de aanwezigheid van enkele oude naaldbomen wat zeer passend is in de natuurrijke omgeving. Uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Wanneer u de combinatie zoekt van uitstraling en een bovengemiddelde locatie dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars.

Algemeen;
- Deze woning is zoals permanent als recreatief te gebruiken. Bij recreatief gebruik is commerciële verhuur niet toegestaan.
- In de tuin is een stenen berging gesitueerd.
- Oplevering in onderling overleg.
- Perceel 1110 m2 eigen grond / woonoppervlakte 105 m2 volgens de NEN normering.

Indeling;
Opvallend; entree via de achterzijde. De indeling is bijzonder mede door dat het midden gedeelte van het huis iets verlaagd gelegen is (twee treden) hierdoor is het huis als het ware in drie zones ingedeeld. Dit niveau verschil maakt het mede sfeervol.
Hal, toilet met voorportaaltje en keuken, voorts het iets lager geleden gedeelte met twee middenkamers naast de centrale trappartij en weer hoger gelegen woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en voorzien van een haardpartij.
Verdieping; overloop, badkamer en drie slaapkamers.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1930
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte105 m²
Perceeloppervlakte1110 m²
Inhoud405 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel en open haard
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?