Rijksweg 15 Nieuwerkerk

Algemeen

Omschrijving

Te koop aangeboden; dit bijzondere object aan de rand van Nieuwerkerk. Deze beneden- woning is gelegen op een riant perceel met een schitterend uitzicht over de achtergelegen landerijen.

Wanneer u gelijkvloers wilt wonen, een tuin en hobbyruimte voor u belangrijke elementen zijn dan kan dit appartement zeker iets voor u zijn! Met recht mogen wij hier spreken van “waar voor uw geld”. Als we alleen al kijken naar de vele extra’s die dit pand te bieden heeft; een ruime garage(2.8 x 10.4m), een hobby schuur, een mooie volgroeide tuin, een riante woonkamer (4.6 x 10m), twee slaapkamers, een luxe badkamer en een luxe keuken. Daarnaast is er nog een fraaie tuinkamer wat prima dienst kan doen als kantoor of als praktijk aan huis.

In de benedenwoning vinden we opvallend ruime vertrekken. Zo heeft de woonkamer een afmeting 4,6 x 10 meter en zijn de keuken en masterbedroom ook zeker ruim te noemen. Bent u nog niet toe aan een appartement maar wilt u wel de voordelen van een appartement, dan is een afspraak zeker op zijn plaats. De voordelen van een appartement (gelijkvloerswonen) en een woning (tuin, riante garage en schuur) heeft u hier in één!

Deze benedenwoning omvat een grote tuin en een eigen oprit met de reeds benoemde garage. De achtertuin ligt fraai besloten tussen de landerijen en het aangrenzende perceel van huisnummer 13.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. Zij laten dit pand graag aan u zien.

Algemeen;
- Oplevering in onderling overleg
- Er is een benden en een boven woning. De bovenwoning heeft aan de linkerzijde van het pand
een eigen oprit en toegang tot de bovenwoning. De beneden woning heeft aan de
rechterzijde een eigen oprit
- Een deel van de tuin is later gekocht en is geheel eigendom. Dit valt niet in het complex
appartementsrechten.
- Het perceel voor eigen gebruik bedraagt circa 1350m2
- Woonoppervlakte circa 110 m2
- Aantal slaapkamers; twee en verder een hobbykamer welk vanuit de tuin toegankelijk is

Indeling;
Begane grond; entree, lange hal. Links van de hal de kantoorkamer met vaste kast. Voorts de luxe keuken (2010) met allerlei inbouwapparatuur en achter de keuken is de badkamer gesitueerd. Deze badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en toilet. Bouwjaar 2014. Rechts van de hal is de zeer riante woonkamer toegankelijk. Vanuit de woonkamer is de masterbedroom toegankelijk. Deze slaapkamer heeft een afmeting van ca. 4.8 x 3,27 m.

Overige opstallen;
Washok aangebouwd, schuurgedeelte aangebouwd, hobbykamer aangebouwd en een vrijstaande garage.

Nieuwerkerk :
Nieuwerkerk (ca. 2750 inwoners) is een dorp waar relatief veel jonge gezinnen wonen. Het dorp met de jongst gemiddelde leeftijd van Schouwen Duiveland. Nieuwerkerk beschikt over een uitstekend voorzieningenniveau zoals twee supermarkten, bakker, slager, postagentschap een huisarts en de nodige sportvoorzieningen. Ook bevinden zicht twee basisscholen in het dorp. Scholen voor het voortgezet onderwijs liggen op fietsafstand in Zierikzee. Door de strategische ligging ten opzicht van Rotterdam (40 minuten autorijden) is het dan ook niet verwonderlijk dat veel inwoners werken in Randstedelijk gebied en bewust kiezen voor het rustige wonen in Zeeland.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementbenedenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1920
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte110 m²
Inhoud430 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Tuinachtertuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?