Langeweegje 39 Koudekerke

Algemeen

Omschrijving

Wonen aan één van de karakteristiekste straten van Koudekerke? Wij mogen u Langeweegje 39 aanbieden. Een niet al te grote maar wel sfeervolle tweekapper op een perceel van 192m2 eigen grond. Langeweegje is een rustige straat met enkel bestemmingsverkeer. Daarnaast is er aan de voorzijde een groene strook die zorgt voor afscheiding met tegenovergelegen bebouwing. Rust en privacy zijn hier dan ook prima voor elkaar.

De woonkamer is licht door de aanwezigheid van veel daglicht en er is vanuit de woonkamer een leuk zicht op de achtertuin en directe omgeving. Centraal punt in de woonkamer is de gaskachel. Vroeger was de woonkamer zelfs nog opgedeeld in een voor een achterkamer. Via de hal is de ruime keuken bereikbaar, deze is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, magnetron en oven. Aansluitend bevind zich de badkamer. Deze is eenvoudig en voorzien van ligbad, wastafel en wasmachineaansluiting.

De verdieping is verdeeld in twee slaapkamers. Zowel aan de voor- als achterzijde is er een dakkapel geplaatst waardoor de leefruimte duidelijk is vergroot. De slaapkamers zijn beide prima bemeten ruimtes. Verder is er op de overloop plaats gemaakt voor bergruimte en dergelijke.

Tussen Langeweegje 37 en 39 loopt een pad waardoor de achtertuin is te bereiken. De achtertuin is gesitueerd op het Noordoosten maar vanwege de diepte is de zon vaak wel op te zoeken. In de tuin is veel groen te vinden en deze is sfeervol aangelegd. Privacy en rust zijn hier in hoge mate aanwezig. Twee bergingen bieden plaats aan fietsen en tuinspullen. Parkeren kan voor de deur aan de straat.

Vermoedelijk zal deze woning door een nieuwe eigenaar op diverse punten worden aangepast. Een handige klusser is hier zeker op zijn plaats. Overigens is de woning nu prima te bewonen maar modernisatie is aanbevolen.

Algemeen:
-Verwarming door middel van een gaskachel
-Warmwater door middel van een geiser
-Kunststof dakkapel aan voorzijde
-Oplevering in onderling overleg

Koudekerke is met zijn ruim 3.400 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels . Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse?
Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Hypotheek
Niets is meer in beweging en veranderlijk als de hypotheekmarkt. Regelingen en wetgeving veranderen voortdurend en worden steeds complexer. Voor een hypotheek op maat is een ‘specialist’ vereist. Dankzij onze unieke band met de specialisten van de ‘Hypotheekshop Middelburg’ – in 2013 uitgeroepen tot de beste van Nederland – bieden wij u een gratis ‘oriënterend hypotheekgesprek’.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuis2-onder-1-kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1938
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte60 m²
Perceeloppervlakte192 m²
Inhoud234 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Verwarminggaskachels
Warm watergeiser eigendom
Buitenruimte
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?