Joossesweg 197 Westkapelle

Algemeen

Omschrijving

Recreëren op één van de mooiste locaties van Walcheren? Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze vrijstaande recreatiewoning op een toplocatie aanbieden. Vanaf deze locatie in het recreatiegebied de Joossen staat u binnen een paar stappen aan de voet van de duinovergang naar het prachtige zuidstrand. Daarnaast grenst de woning aan de achterzijde aan een natuurgebied. Zowel van-uit de woning als vanaf het perceel is er een fraai uitzicht richting het natuurgebied maar ook richting de duinen. De zee op loopafstand en de natuur als buurman. Wij vinden dit een unieke combinatie.

Vanaf het perceel kunt u de zee horen ruisen. Al wandelend staat u binnen vijf minuten op de top van de duinen. Zonder ook maar een gevaarlijk punt te moeten oversteken of te moeten zoeken naar een parkeerplaats voor uw auto. Die kunt u namelijk gewoon bij de woning laten staan. Zo dicht aan de kust wonen komt zelfs op Walcheren niet vaak voor.

De woning is vrijstaand, prima onderhouden en groter dan de buitenkant doet vermoeden. Centrale plek in de woning is de woonkamer. Deze is voorzien van diverse raampartijen, een toegang naar het terras en een fraaie houten vloer. Een aantal jaar geleden is in de woonkamer de kapconstructie zichtbaar gemaakt wat zorgt voor hoogte en een speelse ruimte met karakter. Vanuit de woonkamer en vanuit diverse slaapkamers is er een mooi zicht richting het achtergelegen natuurgebied en de rondom gelegen tuin. De dichte keuken is eenvoudig maar voorzien van veel opbergruimte. Verder zijn er in de woning maar liefst vijf (slaap)kamers. Twee van de vijf kamers zijn ruim van opzet en meten circa 10,5 en 11,5 m2, ook de andere kamers zijn prima bruikbaar als slaap- of werkkamer. De eenvoudige badkamer en het separate toilet maken de woning compleet.

Rondom de woning is de tuin gesitueerd. Vanwege de grootte van het perceel en de ligging van de woning is er altijd wel een mogelijkheid om de zon op te zoeken. De tuin is fraai aangelegd en voorzien van een vijver, wat fruitbomen, terrassen en diverse bloemenborders. Doordat de woning gelegen is aan de rand van het recreatiegebied de Joossen en grenst aan een stuk natuur is er een hoge mate van privacy. Uw auto kunt u parkeren op eigen terrein of op de daarvoor bestemde parkeervakken.

Algemeen
-Verwarming en warmwater door middel van een AWB ketel uit 1995
-Deels geschiedt de warmwatervoorziening door middel van een geiser
-Voorzien van dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas
-Het bitumen dak is circa 15 jaar geleden vernieuwd
-Eigen grond en geen parkkosten
-Oplevering in onderling overleg met een voorkeur voor leveren na 1 november 2017

Joossesweg - gelegen tussen Zoutelande en Westkapelle - is van oudsher een gezellig en aantrekkelijk gebied met vakantiewoningen. In de eerste plaats natuurlijk vanwege de loopafstand tot het strand met optimale genot van zon, zee en strand. Maar er is meer. De woningen liggen rondom in het groen en dat biedt rust en ontspanning maar en men kan daardoor ook genieten van de natuur. Met name het nabijgelegen kreekgebied is aantrekkelijk voor een ontspannen wandeltocht. Dit alles maakt het bezit tevens aantrekkelijk voor verhuur.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1978
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte93 m²
Perceeloppervlakte555 m²
Inhoud313 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel en geiser eigendom
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel AWB uit 1995
Buitenruimte
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd hout

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?