Grevelingenhout 97 Bruinisse

Algemeen

Omschrijving

Als verkopend makelaar zijn we verheugd met deze verkoopopdracht!
Wij mogen u aanbieden één van de mooiste woningen op het Grevelingenhout Park, Grevelingenhout 97. Een riante woning met een inhoud van ruim 1550 m3 en een woonoppervlakte van ruim 365 m2.

Het zeer luxe woonhuis is gelegen aan de mooiste laan van het Grevelingenhout Park. Deze laan kenmerkt zich door de brede opzet, een minimaal aantal woningen en mooie vergezichten over de golfbaan. In het verleden zijn door de huidige eigenaar twee bouwkavels aangekocht om het riante bouwplan in de juiste verhouding te kunnen realiseren. Dit blijkt een juiste keuze te zijn geweest. Er is werkelijk een zeer fraai woonhuis ontstaan met de juiste verhoudingen en met een link naar een Zwitsers chalet. De totale kavel meet een oppervlakte van 2616 m2 eigen grond en is aan twee zijden afgeschermd met water. Dit geeft een hoge mate van privacy en gevoel van “vrij” wonen.

Wanneer u de woning binnengaat, komt u in een imposante hal met vide. Via de hal komt u in de tuingerichte woonkamer met diverse zithoeken en toegang tot het zuidelijke en westelijke terras. De woonkamer meet een oppervlakte van ruim 80 m2 en is licht te noemen door de vele raampartijen en schuifpuien naar de terrassen. Via de woonkamer is de slaapkamer met kleed- en badkamer op de begane grond toegankelijk.
Op de verdieping bevinden zich drie zeer riante slaapkamers, een badkamer en een zwembad op basis van het regelbare tegenstroom principe.
Een opvallend element is dat nagenoeg alle vertrekken ruim zijn met behoud van de juiste woonsfeer.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met onze makelaar Erik de Bruine. U bent van harte welkom.

Algemeen;
- De gehele begane grond, evenals de zwem- en badkamer op de verdieping, zijn voorzien van vloerverwarming;
- De woning beschikt over een kelder van circa 6 x 2.2 meter;
- Opvallend zijn de zeer riante vertrekken. Ook de slaapkamers zijn ruim;
- Volledig woonprogramma op de begane grond;
- Oplevering in onderling overleg;
- Het geheel kan zowel permanent als recreatief bewoond worden. Commerciële verhuur is niet toegestaan;
- Zwembad op basis van het tegenstroomprincipe naast de badkamer op de verdieping;
- Aan de rechterzijde van de woning is een carport gerealiseerd. (3,65 x 10,30 m);
- De woning is uiteraard geheel geïsoleerd;
- De slaapkamer beneden en de twee grote slaapkamers aan de tuinzijde op de verdieping zijn aangesloten op het airconditioning systeem;
- Bouwjaar 1997.

Indeling;
Begane grond; entree met vide en bordes, links van de hal de woonkeuken met moderne luxe apparatuur, hobby hoek en bijkeuken. Rechts van de hal toegang tot de berging, de kelder en de inpandige garage.
Vanuit de hal komt u in de zeer fraaie woonkamer met diverse zithoeken en open haard. Vanuit de woonkamer komt u in de slaapkamer met aansluitend een dressingroom en badkamer. Deze badkamer is voorzien van ligbad, aparte douche, toilet en dubbele wastafel.

Verdieping: overloop met vide, drie ruime slaapkamers, separaat toilet, badkamer voorzien van ligbad, separate douche en wastafel. Naast de badkamer is het zwembad toegankelijk. Dit zwembad is in een aparte ruimte gerealiseerd. Tot slot is via de overloop ook de cv ruimte toegankelijk.

Golfclub Grevelingenhout
De Golfclub is gelegen op een 52 ha groot terrein omringd door landerijen en aan oostzijde het grootse zoutwatermeer van Europa, het Grevelingenmeer. Het dorp Bruinisse met alle voorzieningen is gelegen op drie kilometer afstand. De baan wordt omzoomd door het fraaie villapark Grevelingenhout. De woningen en de golfbaan worden gescheiden door waterpartijen en bosschages, waardoor zowel de bewoner als de golfer in alle rust kan genieten.
Golfclub Grevelingenhout heeft een 18-holes wedstrijdbaan en een 9-holes par-3 baan, een grotendeels overdekte driving range, een oefenbunker en een grote putting green. De baan wordt omschreven als een parkbaan met veel water.
Met recht mag het een van de mooiere golfbanen van Nederland genoemd worden.

Bruinisse
Het vissersdorp Bruinisse is op circa drie kilometer afstand gelegen en voorzien van een goed voorzieningenniveau. De jachthaven van Bruinisse is een luxe, full service haven en behoort tot een van de meest luxe jachthavens van Nederland.
Naast de uitgebreide jachthaven (2012) en zeilschool treft u een prachtig aangelegd zandstrand met zand, heuvels en duinen aan het Grevelingenmeer. Het strand is net als de haven vrij toegankelijk voor iedereen. Voor de echte brede zandstranden kunt u naar Burgh-Haamstede op circa 20 minuten autorijden.
Bruinisse is strategisch gelegen ten opzichte van het Randstedelijk gebied. Zowel Zuid-Holland als Brabant zijn goed aan te rijden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel inwoners van Bruinisse en bewoners van Grevelingenhout werkzaam zijn in de Randstad en thuis de Zeeuwse rust zoeken. Rotterdam en Breda zijn binnen circa 45 minuten autorijden te bereiken. Antwerpen is op circa een uur autorijden te bereiken. Het monumentenstadje Zierikzee heeft een regiofunctie op het eiland Schouwen-Duiveland en is binnen circa 15 minuten autorijden te bereiken.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1997
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte365 m²
Perceeloppervlakte2616 m²
Inhoud1560 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel HR combi uit 2010
Buitenruimte
Liggingaan water, aan rustige weg en vrij uitzicht
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?