Molenwater 137 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

In een fraaie groenrijke omgeving aan het Molenwater, dichtbij het centrum van Middelburg bieden wij aan dit woon-werkobject. Dit kenmerkende monumentale pand is gelegen op de hoek Molenwater-Verwerijstraat en is onderverdeeld in een commerciële ruimte op de begane grond en een separaat toegankelijke bovenwoning.

De commerciële ruimte heeft een totaal vloeroppervlakte van ca. 185 m² VVO. De ruimte is modern en strak uitgevoerd en beschikt over een natuurstenen vloer, gestuukte wanden en plafonds voorzien van inbouwverlichting. Er is veel lichtinval door de authentieke ramen met roedeverdeling gelegen aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich een magazijn en toegang tot de stadstuin.

De bovenwoning beschikt over een eigen entree en strekt zich uit over de 1e en 2 verdieping. De woning biedt een fraai uitzicht over het Molenwater en aan de achterzijde is op de 1e verdieping een klein dakterras.

Zowel de woning alsook de commerciële ruimte zullen leeg en vrij van huur worden opgeleverd.

Dit object biedt een variëteit aan mogelijkheden en is interessant als woonhuis met kantoor/winkel op de begane grond of als beleggingsobject.

Indeling:
Commerciële ruimte
B.G.G.
Entree, meterkast, open winkelruimte met spiltrap naar kelder, wc voorzien van portaal, magazijn, doorgang naar aanbouw, middels vlizotrap is het magazijn op de 1e verdieping bereikbaar. Aan de achterzijde bevindt zich een kleine binnentuin.

Bovenwoning
B.G.G.
Entree, gang, meterkast, trapopgang naar 1e verdieping.

1e verdieping
Overloop, berging, toegang tot dakterras, w.c., woonkamer, keuken, trapopgang naar 2e verdieping.

2e verdieping
Overloop, badkamer, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar gesitueerd aan de rand van het stadscentrum Middelburg. De autosnelweg A-58 (Vlissingen-Breda) is redelijk goed te bereiken. Door de aanleg van de nieuwe autoweg N-57 welke op relatief korte afstand zal worden gerealiseerd zijn ook Zierikzee en Rotterdam goed bereikbaar.

De bereikbaarheid per openbaar vervoer is voldoende middels een bus verbinding op loopafstand. Parkeren is mogelijk aan het Molenwater door middel van diverse openbare parkeergelegenheden. Uitsluitend betaald parkeren / vergunninghouders gebied in het centrum van Middelburg.

Omgeving:
Het object is gelegen in het historisch centrum van Middelburg, nabij het stadscentrum. Middelburg kent veel voorzieningen op het gebied van scholen, sport, cultuur en winkels. Het heeft een verzorgende functie voor de dorpen van Walcheren. De omgeving wordt gekenmerkt door het groene karakter. Omliggende objecten betreffen een keur aan woningen en bedrijven alsook de Middelburgse Stadsschouwburg.

Kadaster:
Gemeente: Middelburg
Sectie: L
Nummers: 2600
Grootte: 2 are 92

N.b. betreft besluit op basis van monumentenwet 1988

Bestemming:
Volgens het vigerende bestemmingsplan “Beschermd Stadsgezicht Middelburg” heeft het onderhavige de bestemming “Gemengde bebouwing met detailhandel” (GBD).

Vloeroppervlakte:
Commerciële ruimte
Winkel ca. 123 m²
Magazijn B.G.G. ca. 26 m²
Magazijn B.G.G. laag ca. 14 m²
Magazijn 1e verd. ca. 22 m²
Kelder ca. 8 m²

Vraagprijs:
€ 449.000,-- k.k.

Omzetbelasting:
Er is geen omzetbelasting van toepassing.

Bankgarantie/waarborgsom:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Voorbehoud:
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring eigenaar.

Aanvaarding:
In overleg.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Molenwater 137” te Middelburg. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
HoofdbestemmingWinkelruimte
BouwvormBestaande bouw
In aanbouwnee
Bouwperiode-1905
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte185 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?