Valkenisseweg 40D Biggekerke

Algemeen

Omschrijving

Recreëren op rustige locatie en toch nabij de duinen, bos, zee en strand? Aan de rand van Biggekerke op nog geen twee kilometer van het strand bieden wij u deze nette en jonge recreatiewoning op een perceel van 158m2 eigen grond aan. Deze woning is gelegen op een kleinschalig recreatieparkje met in totaal zes woningen. Het geheel is vanaf de openbare weg bijna onzichtbaar en middels een oprijlaan bereikbaar. Bij de woning behoren twee eigen parkeerplaatsen. Rust, vrijheid en ruimte gaan hier hand in hand. Graag ontvangen wij u op deze goede locatie.

INDELING

Begane grond:
De middelste van drie woningen is Valkenisseweg 40d. Doordat de woningen verspringend van elkaar gebouwd zijn is er zowel voor als achter voldoende privacy. Woonkamer en keuken meten samen circa 37m2 en vormen samen het hart van de woning. De tuingerichte woonkamer, met open haard, is gesitueerd aan de achterzijde en biedt uitzicht op de achtertuin. De keuken bevind zich aan de voorzijde en is voorzien van een gaskookplaat, vaatwasser, elektrische oven en afzuigkap. Naast de keuken is een praktische berging / bijkeuken aanwezig. Ook de badkamer, voorzien van ligbad en wastafel, bevindt zich op de begane grond.

Verdieping:
Op de verdieping zijn maar liefst vier (slaap)kamers aanwezig. Deze ruimtes zijn prima afgewerkt en circa 12, 11, 9 en 5m2 groot. Drie slaapkamers zijn prima bruikbaar als slaapkamer voor twee personen en de vierde voor een persoon. Er is duidelijk meer ruimte aanwezig dan u op het eerste gezicht vermoed.

Tuin:
In de achtertuin kunt u prima in de zon zitten. Deze is namelijk gesitueerd op het zuiden. Vanuit de woonkamer is middels een schuifpui de achtertuin met terras bereikbaar. Alle andere woningen zijn net als deze woning privé bezit en kenmerken zich door vrijheid. Geen verhuurverplichting maar uiteraard behoort dit wel bij de mogelijkheden, u kunt zelf kiezen.

ALGEMEEN
-Verwarming alsmede warmwater door middel van een Intergas HR ketel uit 2014;
-Voorzien van dubbele beglazing;
-Oplevering in onderling overleg.

HET DORP
Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen licht een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

INTERESSE?
Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1994
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte90 m²
Perceeloppervlakte189 m²
Inhoud300 m³
Inpandigeruimte6 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan park
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig
Inpandigeruimte6 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?