Kerkplein 14 Biggekerke

Algemeen

Omschrijving

Unieke kans aan het Kerkplein in Biggekerke. Recreëren of permanent wonen? Op deze locatie is het beiden mogelijk. Natuur, zee, strand en duinen zijn op korte afstand gesitueerd. Op de fiets staat u binnen tien minuten op het strand. Bent u al lang op zoek naar een (recreatie)woning op een dergelijke locatie? Neem dan contact op met ons kantoor.

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze woning te koop aanbieden. Het geheel is gesitueerd aan de karakteristieke ring van Biggekerke. De woning is ruimer dan de voorgevel doet vermoeden en is gesitueerd op een perceel van maar liefst 615m2.

Aan de achterzijde is de woning zeer vrij gelegen en vanwege de diepte van het perceel is er veel privacy. De woning grenst aan de rand van het dorp waardoor er aan de achterzijde een fraai uitzicht is. Het geheel is voldoende onderhouden maar toe aan modernisatie. Na modernisatie is het hier heerlijk vertoeven.

De woonkamer meet circa 25m2 en heeft een fraai zicht op de ring van Biggekerke. De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een gaskookplaat en koelkast. In de bijkeuken is een toilet aanwezig en er is een wasmachineaansluiting. In het verleden is er aan de woning een eenvoudig recreatiewoning gebouwd welke voorzien is van een keuken en slaapkamer. Momenteel is deze ruimte niet als zodanig in gebruik. Voorst is er op de begane grond nog een badkamer met douche aanwezig.

Op de verdieping bevinden zich drie prima slaapkamers en volop bergruimte. Op de verdieping komt u karakteristieke elementen zoals paneeldeuren tegen. Tevens is er een zolderruimte welke bereikbaar is middels een luik. Deze zolderruimte is zeer ruim en ideaal te gebruiken als bergzolder.

Op het perceel staan twee houten schuurtjes. Verder is de tuin opgedeeld in een stuk grasland en een terras met bloementuin. Middels een recht van overpad over het perceel van nummer 13 is er lopend of met de fiets de mogelijkheid om voren te komen. Er is dus een achterom aanwezig.

Algemeen:
-Verwarming door middel van een moederhaard;
-Warmwater door middel van een geiser en een boiler;
-Deels voorzien van dubbele beglazing;
-Oplevering in onderling overleg, dit kan indien gewenst snel.

Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen licht een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

Hypotheek
Niets is meer in beweging en veranderlijk als de hypotheekmarkt. Regelingen en wetgeving veranderen voortdurend en worden steeds complexer. Voor een hypotheek op maat is een ‘specialist’ vereist. Dankzij onze unieke band met de specialisten van de ‘Hypotheekshop Middelburg’ – in 2013 uitgeroepen tot de beste van Nederland – bieden wij u een gratis ‘oriënterend hypotheekgesprek’.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1911
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte110 m²
Perceeloppervlakte615 m²
Inhoud372 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingmoederhaard
Warm watergeiser eigendom en gasboiler eigendom
Buitenruimte
Liggingin centrum en vrij uitzicht
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?