Lange Zelke 12 Vlissingen

Algemeen

Omschrijving

Op schitterende locatie in het hart van de stad Vlissingen bieden wij aan deze fraai winkelunit groot ca. 359 m2 B.V.O. De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 10 meter en beschikt over systeemplafonds met verlichting, wandafwerking en tegelvloer. Aan de achterzijde is een pantry gesitueerd alsmede een toilet. Er bestaat de mogelijkheid om de winkelruimte aan de achterkant uit te breiden met ca. 189 m2 B.V.O. Hierdoor wordt de verbinding gemaakt met de Oude Markt.

De unit maakt maakt onderdeel uit van het zogeheten Fonteyne complex. Dit complex is een aantal jaren geleden gerealiseerd en combineert wonen, werken en winkelen. Het gebouw kenmerkt zich door de moderne stijl en groene tegels aan de gevel en is hierdoor een beeldbepalend gebouw in de Gemeente Vlissingen.

Winkelcentrum de Fonteyne heeft een strategische ligging aan eind van de winkelstraat Lange Zelke en de doorgaande weg de Spuistraat. Er zijn een aantal publiektrekkers in de Fonteyne gevestigd, waaronder de Action gelegen in de parkeerkelder, de HEMA, Primera, ANWB/VVV.

Laat u vrijblijvend informeren door ons makelaarsteam naar deze unieke bedrijfslocatie en de diverse verhuurmogelijkheden.

Afmetingen:
B.G.G. ca. 359 m2 B.V.O.

Voorzieningen:
- C.V.-verwarming;
- Pantry;
- Tegelvloer;
- Betonvloer;
- Wandafwerking;
- Systeemplafonds v.v. verlichting;
- Toiletruimte;
- Brandhaspels;
- Meterkast.

Bestemming:
Centrumdoeleinden.

Bereikbaarheid:
Het geheel is uitstekend per auto bereikbaar. Door de directe verbinding middels de Koningbrug is de rijksweg A58 nabij gelegen. Onder het complex is de parkeergarage gelegen die plaats biedt aan circa 300 parkeerplaatsen. Het complex is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk middels roltrappen tussen de b.g.g en de 1e verdieping. Daarnaast beschikt het complex over een lift die uitkomt in de parkeerkelder.

Oplevering:
Per direct.

Huurprijs:
Vraagprijs € 200,= per m2 op jaarbasis exclusief BTW.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief B.T.W..

Huurbetaling:
De huurpenningen en verschuldigde b.t.w. en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand. Indien de B.T.W. niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurtermijn:
5+ 5 jaar. Elke andere termijn in overleg.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurcontract, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ 200, - p/m2/p/j
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2008
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte359 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house

360°view

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?