Middelburgsestraat 3 Koudekerke

Algemeen

Omschrijving

Wij bieden u deze half vrijstaande woning met schuur aan. Deze woning kenmerkt zich door de speelse inrichting en de aanwezigheid van diverse authentieke elementen. Het geheel beschikt over een ruime woonkamer, keuken in een separate ruimte, fraaie badkamer en twee slaapkamers. Het geheel is centraal gelegen ten opzichte van basisscholen, supermarkt, bakker en andere voorzieningen. Tevens staat u binnen enkele fietsminuten op het strand.

De woning is begin 1900 gebouwd en in de loop van de tijd op diverse punten vernieuwd, verbouwd en aangepast. De huidige eigenaar heeft de afgelopen jaren diverse onderdelen aangepast. Zo is de keuken vernieuwd, de badkamer verplaatst en vernieuwd en de eerste verdieping is compleet anders ingedeeld.

De woonkamer is door de diverse raampartijen voorzien van volop daglichttoetreding. Echte blikvanger in de woonkamer is de haardpartij. Deze wordt momenteel niet gebruikt maar kan na wat aanpassingen wel weer functioneel gemaakt worden. Een balkenplafond en een houten ondersteuningspilaar zorgen voor net dat beetje extra authenticiteit. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, combi magnetron, vaatwasser en afzuigkap. Voorts is er op de begane grond nog een toilet en de voormalige badkamer doet nu dienst als berging en wasmachineopstelling.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een moderne, ruime badkamer. De indeling is een aantal jaar terug aangepast . Hierdoor zijn de slaapkamers beter bruikbaar geworden. De ouderslaapkamers meet nu bijvoorbeeld ca. 13m2. De achterzijde van de woning is compleet voorzien van een dakkapel waardoor de ruimte optimaal benut wordt. De tweede slaapkamer is recent voorzien van een nieuwe kunststof dakraam. Boven de slaapkamers is een extra bergruimte gecreëerd. Op de overloop is een werkruimte gerealiseerd. De fraaie, jonge badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, wastafel en douche.

De achtertuin is goed omsloten en heeft hierdoor een hoge mate van privacy. De ruime schuur is voorzien van elektra, gas en (warm)water. Momenteel echt in gebruik als hobbyruimte. De schuur is tevens vanaf de voorzijde bereikbaar, met de fiets kunt u de schuur dus prima bereiken. Tevens zorgt dit voor een ontsluiting naar de voorzijde.

Algemeen
-Verwarming alsmede warmwater door middel van een Intergas HR ketel uit 2015;
-Geheel voorzien van dubbele beglazing;
-Screens aan de voorzijde;
-Oplevering in onderling overleg.

Koudekerke is met zijn ruim 3.400 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels . Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Hypotheek
Niets is meer in beweging en veranderlijk als de hypotheekmarkt. Regelingen en wetgeving veranderen voortdurend en worden steeds complexer. Voor een hypotheek op maat is een ‘specialist’ vereist. Dankzij onze unieke band met de specialisten van de ‘Hypotheekshop Middelburg’ – in 2013 uitgeroepen tot de beste van Nederland – bieden wij u een gratis ‘oriënterend hypotheekgesprek’.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishalfvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1901
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte78 m²
Perceeloppervlakte149 m²
Inhoud255 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Intergas uit 2015
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd hout

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?