Middelburgsestraat 1719 KOUDEKERKE

Algemeen

Omschrijving

Bijzonder object; twee woningen, één garage, één vrijstaande jonge schuur uit 2011, een halve bunker en een perceel van maar liefst 3.111m2 eigen grond.

Namens onze opdrachtgever mogen wij u dit object aanbieden. Er zijn diverse aankoopopties mogelijk, maar de voorkeur gaat uit naar verkoop aan één partij of twee partijen die onderling een plan hebben met het geheel. De huidige eigenaar woont op nummer 19 en heeft nummer 17 jaren verhuurd. Uiteraard kunt u hier ook voor kiezen zodat u direct al rendement uit het geheel haalt.

Het perceel is ruim bemeten en voorzien van een bunker die gedeeld wordt met de buren. Houd u van rust, ruimte en privacy dan is dit perceel zeer interessant. Momenteel is het voorzien van gras, diverse bomen, hagen en struikpartijen. In 2011 heeft de oude boerenschuur plaatsgemaakt voor een nieuwe exemplaar van 51m2. Deze schuur is voorzien van elektra, water, een vliering, gas en cai aansluiting. Deze ruimte is dan ook prima te gebruiken als werkruimte of eventueel om te bouwen tot vakantiewoning / gastenverblijf.

Woning 1 Middelburgsestraat 17;
Eenvoudige woning met een volledig gelijkvloers woonprogramma, twee slaapkamers op de verdieping en als extra een inpandige garage. Deze woning dient gemoderniseerd te worden.
De woonkamer en keuken vormen in een Z-vorm één geheel. De keuken is eenvoudig en niet voorzien van inbouwapparatuur. Naast de keuken bevind zich een hal met toegang tot badkamer voorzien van douche en een separate toiletruimte. Vanuit de entree is de slaapkamer op de begane grond bereikbaar, tevens bevind zich hier de trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een berging.

Algemeen
-Verwarming door middel van een gaskachel;
-Warmwater door middel van een huurgeiser;
-Inpandige garage.

Woning 2 Middelburgsestraat 19;

In de loop der tijd is deze woning op diverse onderdelen vernieuwd een aangepakt. De woning is goed onderhouden maar wel gedateerd. Ruimte is hier het kernwoord. Er zijn maar liefst vijf slaapkamers aanwezig en daarnaast zijn de woonkamer en keuken ruim bemeten. Ook hier behoort volledig gelijkvloers wonen bij de mogelijkheden.

De woonkamer is in het verleden uitgebreid en maar liefst ca. 36m2 groot. De dichte keuken is eenvoudig en voorzien van een elektrische kookplaat tevens is hier een ruime eetkamer gesitueerd. Verder is er een bijkeuken met toilet, een kelder en een toegangsdeur richting de tuin. Vanuit de hal is de slaap/werk kamer bereikbaar.

Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een vierde kamer die momenteel dienst doet als inloopkast maar ook prima gebruikt kan worden al slaapkamer en een badkamer voorzien van wastafel en douche. De vide geeft net wat extra’s aan de woning.

Algemeen
-Verwarming door middel van een CV ketel;
-Warmwater door middel van een huurgeiser;
-Geheel op voordeur na voorzien van dubbele beglazing;
-Oplevering van het geheel in onderling overleg.

Heeft u interesse in alleen aankoop van bijvoorbeeld nummer 19 of alleen nummer 17 neem dan contact om met Wilco Wisse op 06-12824655 voor meer informatie. Dit behoort bij de mogelijkheden met de kanttekening dat dit pas doorgaat zodra er ook een koper is die het ander object wil kopen.

HET DORP
Koudekerke is met zijn ruim 3.400 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels . Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

HYPOTHEEK
Niets is meer in beweging en veranderlijk als de hypotheekmarkt. Regelingen en wetgeving veranderen voortdurend en worden steeds complexer. Voor een hypotheek op maat is een ‘specialist’ vereist. Dankzij onze unieke band met de specialisten van de ‘Hypotheekshop Middelburg’ – in 2013 uitgeroepen tot de beste van Nederland – bieden wij u een gratis ‘oriënterend hypotheekgesprek’.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte220 m²
Perceeloppervlakte3111 m²
Inhoud686 m³
Inpandigeruimte14 m²
Indeling
Aantal kamers12
Aantal slaapkamers8
Energie
Verwarmingc.v.-ketel en gaskachels
Warm watergeiser huur
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen
Inpandigeruimte14 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?