Derrienk 7 Biggekerke

Algemeen

Omschrijving

Wilt u wonen in een energiezuinige eengezinswoning die u alle comfort biedt voor het hedendaagse wonen in het pittoreske dorp Biggekerke dan is dit uw kans! De lichte, tuin gerichte woonkamer, de luxe keuken- en badkamer, tuin met veel bezonning, vrijstaande houtenschuur en vrije achterom maken deze woning compleet.

Biggekerke ligt in de kern van Walcheren en biedt u de rust en gemoedelijkheid van het dorpsleven. De voorzieningen zoals basisschool en supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen liggen slechts op 2,3 km afstand. De historisch stad Middelburg, de Boulevard van Vlissingen en de Zeeuwse stranden zijn allen op een steenworp afstand.

De indeling is als volgt:

Ruime hal met meterkast, toilet en trapkast. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals elektrische koopplaat, oven en koelkast. De woning beschikt over een heerlijk lichte woonkamer, de tuin gelegen op het zuidoosten met vrij achterom biedt veel privacy.

Eerste verdieping:

2 slaapkamers waarvan één aan de voorzijde en de ruimere kamer aan de achterzijde van de woning. De moderne badkamer is uitgevoerd met een douche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
De energielasten zijn zeer laag omdat de woning wordt verwarmd door een warmtepomp met vloerverwarming. De woning verkeert in zeer goede staat van onderhoud.

Dit is een starterswoning, hiervoor gelden een aantal eisen o.a.: u heeft niet eerder een eigen woning in eigendom gehad, u bent niet ouder dan 30 jaar en er geldt een inkomensgrens. * Vraag ons naar de exacte voorwaarden.

KOPEN NAAR WENS

Bij aankoop van een woning via de formule 'Kopen naar Wens' hoeft u niet de gehele marktwaarde van de woning te betalen. Wij bieden u de mogelijkheid aan tot een uitgestelde betaling. Het deel van de marktwaarde dat u bij aankoop niet hebt betaald, hoeft u pas te betalen bij doorverkoop aan een volgende koper. De koopsom met Kopen naar Wens is: € 108.000,- euro k.k. Natuurlijk is het ook mogelijk om de woning zonder Kopen naar Wens formule te kopen, de koopsom is in dat geval 138.000 euro k.k.

Voor meer informatie zie: http://www.kopennaarwens.nl/productinformatie/hoe_werkt_het


SPECIAAL HYPOTHEEKAANBOD
Niets is meer in beweging en veranderlijk als de hypotheekmarkt. Regelingen en wetgeving veranderen voortdurend en worden steeds complexer. Voor een hypotheek op maat is een ‘specialist’ vereist. Voor meer informatie hierover informeer bij de makelaar.

Kenmerken

Overdracht
Koopsom€ verkocht, - k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2009
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte70 m²
Perceeloppervlakte91 m²
Inhoud250 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterzonneboiler en zonnecollectoren
Buitenruimte
Liggingin woonwijk en beschutte ligging
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Middelburg
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?