Vlissingsestraat 211 Oost-Souburg

Algemeen

Omschrijving

Aan de rand van Oost-Souburg bieden wij u deze geschakelde woning met drie slaapkamers, riant perceel en schuur aan. Het geheel is gesitueerd op een perceel van 257m2 eigen grond, daarnaast kenmerkt de woning zich door een vrije ligging aan de achterzijde. Er zijn geen directe achterburen waardoor er een hoge mate van privacy aanwezig is.

De woning is gebouwd in 1928, diverse details en elementen kenmerken de bouwstijl van toen. Zo is de woning voorzien van een erker aan de voorzijde, en-suite deuren welke de woonkamer indelen in een voor en achter kamer en fraaie glas in lood elementen. Het geheel is altijd voldoende onderhouden maar is op diverse onderdelen gedateerd te noemen. Een nieuwe eigenaar zal er vermoedelijk voor kiezen de woning om te vormen naar de standaard van deze tijd.

De woonkamer is ruim van opzet (circa 29m2) en voorzien van en-suite deuren en een erker. Door de splitsing van de woonkamer is er een voor en achterkamer ontstaan. Door de raampartijen is er voldoende daglichttoetreding. De dichte keuken is eenvoudig maar wel praktisch van opzet en voorzien van een gaskookplaat met oven. Vanuit de keuken is er toegang richting de bijkeuken van waaruit de badkamer met douche en wastafel bereikbaar is. Tevens is vanuit de bijkeuken de achtertuin bereikbaar en is er een deur aan de voorzijde. Via deze deur is het mogelijk om vanaf de voortuin in de woning of in de achtertuin te komen. Voorts is er op de begane grond nog een ruime hal met provisiekast en toilet.

Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een extra ruimte aanwezig. De slaapkamer aan de voorzijde is ruim van opzet en voorzien van een inbouwkast. De extra ruimte op de verdieping kan dienst doen als werkkamer of bergruimte. De afmeting van de slaapkamers zijn als volgt.
Slaapkamer 1: 557 x 297
Slaapkamer 2: 280 x 278
Slaapkamer 3: 280 x 273

De tuin is circa 22 meter diep en voorzien van een schuur met elektra. Vanwege de situering en de diepte van de tuin is er altijd wel een plaatsje in de zon. Daarnaast is er in de achtertuin een grote mate van privacy.

Algemeen:
-Verwarming alsmede warmwater door middel van een Nefit HR ketel uit 1996;
- Deels voorzien van dubbele beglazing en/of voorzetramen;
-Oplevering in onderling overleg.

Locatie:
Oost Souburg heeft een hoog voorzieningenniveau met onder andere een supermarkt, bakker en een eigen treinstation. Daarnaast zijn Vlissingen en Middelburg evenals de uitvalsweg A58 op korte afstand gelegen. U woont hier centraal met alle gemakken dicht bij de hand.

Speciaal hypotheekaanbod:
Niets is meer in beweging en veranderlijk als de hypotheekmarkt. Regelingen en wetgeving veranderen voortdurend en worden steeds complexer. Voor een hypotheek op maat is een ‘specialist’ vereist. Dankzij onze unieke band met de specialisten van de ‘Hypotheekshop Middelburg’ – in 2013 uitgeroepen tot de beste van Nederland – bieden wij u een gratis ‘oriënterend hypotheekgesprek’. Overbodig op te merken dat u er verstandig aan doet om daarvan gebruik te maken!

Interesse?
Één van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1928
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte95 m²
Perceeloppervlakte257 m²
Inhoud300 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Nefit uit 1996
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?