Kaasboerweg 3 Biggekerke

Algemeen

Omschrijving

Op vrije een zeer fraaie locatie net buiten de bebouwde kom van Biggekerke en op korte afstand van de voorzieningen, natuur, zee en strand bieden wij u deze halfvrijstaande woning met riante inpandige garage aan. Het geheel is gesitueerd op een perceel van circa 853m2 eigen grond. De woning is gesitueerd in het bestemmingsplan buitengebied wat betekend dat de woning zowel permanent als recreatief bewoond mag worden.

De ligging is werkelijk fantastisch vanuit de woning en het perceel heeft u een fraai uitzicht richting de aangrenzende landerijen. De woning is in 1990 tegelijkertijd gebouwd met de woning om de hoek. Toen als een echt familiehuis, nu komt één van deze twee woningen vrij. U zit hier vrij en heeft alleen genoemde woning als buurman.

De woning is voorzien van een volledig gelijkvloers woonprogramma. De woonkamer meet circa 30m2 en voorzien van een aansluiting voor een kachel. De keuken is eenvoudig maar wel ruim. Tevens is er een praktische bijkeuken van waaruit de garage bereikbaar is. Op de begane grond is er verder een kleine slaapkamer met aansluitend een badkamer. Deze ruimte kan ook prima dienst doen als kantoor. De badkamer is voorzien van wastafel en douche.

Op de verdieping bevind zich één zeer ruime slaapkamer en een tweede slaapkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Tevens is er nog een bergruimte en een bergkast. De verdieping kan door het plaatsen van een dakkapel in één klap fors groter gemaakt worden.

Zoals eerder vermeld de tuin is ruim van opzet en geeft een vrijheidsgevoel. De tuin is recent onder handen genomen waardoor er een goede basis is ontstaan. De tuin wacht nu op een eigenaar die er weer een plaatje van maakt. Bijzonderheid is de zeer ruime garage (880x345 binnenmaat), deze is voorzien van een garagedeur, kelderruimte, vliering, water en elektra. Ideaal als opslag of werkruimte. Tevens is deze woning vanwege de ruimtes zeer geschikt als woon/werk combinatie.

Het kavel meet circa 853m2. Dit zijn twee deelpercelen die bij overdracht opnieuw ingemeten dienen te worden. Genoemde grote is indicatief en kan in werkelijkheid enigszins afwijken. Wel is de nieuwe grens op het perceel duidelijk gemarkeerd.

Daarnaast zal er bij de gezamenlijke oprit een erfdienstbaarheid gevestigd worden in de vorm van een recht van overpad. Hierdoor kunnen beide partijen (de nieuwe eigenaar en buurman) onbelemmerd gebruik maken van de oprit en de garages bereiken.

Algemeen
-Volledig geïsoleerd;
-Verwarming alsmede warmwater door middel van een Nefit HR ketel uit 2008;
-Kosten kadastrale in meting komen voor rekening van koper;
-Geen kabelaansluiting, uiteraard is er wel een telefoonaansluiting;
-Oplevering in onderling overleg.

Locatie:
Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen licht een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.


Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishalfvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1990
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte116 m²
Perceeloppervlakte853 m²
Inhoud416 m³
Inpandigeruimte48 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Nefit uit 2008
Buitenruimte
Liggingvrij uitzicht en buiten bebouwde kom
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Inpandigeruimte48 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?