Rubenslaan 100. Vlissingen

Algemeen

Omschrijving

Hooglicht, een appartementengebouw met allure en een eigen stijl. De toren is opgebouwd uit 18 verdiepingen en een grote parkeergarage. Naast het fabuleuze uitzicht vanuit de toren is de ovale vorm een werkelijk architectonisch hoogstandje. Hooglicht is ongeveer 50 meter hoog en telt 46 appartementen en, met als kroon op dit imposante gebouw, 4 exclusieve penthouses. Alles aan Hooglicht ademt sfeer en kwaliteit uit, van de smaakvolle entree met vide . De twee badkamers geven aan elke dag een luxe randje en beschikken over kwalitatief uitstekend sanitair.

Dit luxe Penthouse, op de 17de en tevens hoogste verdieping, doet zijn naam eer aan door de ongekende ruimte, doelmatige indeling en lichte vertrekken door de grote raampartijen en de ligging op het zuiden, maakt het een genot om hier te resideren.

Bij elke penthouse hoort een afsluitbare bergingsruimte en 1 parkeerplaats. De overdekte parkeergarage is uitgerust met een elektronisch toegangssysteem en de entree is voorzien van een video-intercomsysteem. De prijs voor de parkeerplaats bedraagt EURO 18.750,- v.o.n. In de centrale hal bevinden zich twee liften en vanzelfsprekend is het gehele gebouw prima toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

De indeling is als volgt:

Hoofdentree met centrale hal, trappenhuis en 2 liften voor de bovengelegen appartementen, toegang naar de bergingen en parkeergarage.

Vanuit de lange gang zijn alle vertrekken bereikbaar Aan de rechter zijde is de doorgang naar de woon/eet kamer van ruim 55m2 met toegang naar de serre/balkon gelegen op zuiden, en de toegang naar het balkon op het oosten. De open keuken is nog geheel naar uw eigen smaak en wens in te vullen.

Aan de linkerzijde heeft u toegang naar de 3 slaapkamers waarvan de master bedroom 36 m2 bestrijkt en doorgang heeft naar de badkamer. De tweede badkamer heeft ruimte voor douche en dubbele wastafel en er is een aparte tweede toilet. Het appartement heeft voldoende een inpandige berging van 5m2 met cv-opstelling en wasmachine aansluiting en er is een ruime voorraadkast.

Kom ook van de ruime appartementen en het unieke uitzicht genieten en bezoek een van de infodagen! Een afspraak op een andere datum is uiteraard mogelijk. Graag tot ziens en tot Hooglicht!

SPECIAAL HYPOTHEEKAANBOD
Niets is meer in beweging en veranderlijk als de hypotheekmarkt. Regelingen en wetgeving veranderen voortdurend en worden steeds complexer. Voor een hypotheek op maat is een ‘specialist’ vereist. Dankzij onze unieke band met de specialisten van de ‘Hypotheekshop Middelburg’ bieden wij u een gratis ‘oriënterend hypotheekgesprek’.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 649.000, - v.o.n.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementpenthouse
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2010
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte184 m²
Inhoud460 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingvrij uitzicht
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Middelburg
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail