Rubenslaan 100 Vlissingen

Algemeen

Omschrijving

Spectaculair XXL PENTHOUSE op de hoogste verdieping van appartementengebouw HOOGLICHT!

Hooglicht, een appartementengebouw met allure en een eigen stijl. De toren is opgebouwd uit 18 verdiepingen en een grote parkeergarage. Naast het fabuleuze uitzicht vanuit de toren is de ovale vorm een werkelijk architectonisch hoogstandje. Hooglicht is ongeveer 50 meter hoog en telt 46 appartementen en, met als kroon op dit imposante gebouw, 4 exclusieve penthouses. Alles aan Hooglicht ademt sfeer en kwaliteit uit, van de smaakvolle entree met vide De twee badkamers geven aan elke dag een luxe randje en beschikken over kwalitatief uitstekend sanitair.

Dit luxe penthouse, op de 17de en tevens hoogste verdieping, doet zijn naam eer aan door de ongekende ruimte, doelmatige indeling en lichte vertrekken door de grote raampartijen en de ligging op het zuiden, maakt het een genot om hier te resideren.

INDELING
- Hoofdentree met centrale hal, trappenhuis en twee liften voor de bovengelegen appartementen, toegang naar de bergingen en parkeergarage.

- Vanuit de lange gang zijn alle vertrekken bereikbaar. Aan de rechterzijde is de doorgang naar de living van ruim 55 m2 met toegang naar de serre/balkon gelegen op het zuiden, en de toegang naar het balkon op het oosten. De moderne keuken is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur (Siemens): koelkast / gaskookplaat met wokbrander / vaatwasser / combi-magnetron.

- Aan de linkerzijde heeft u toegang naar de drie slaapkamers waarvan de master-bedroom 36 m2 bestrijkt en doorgang heeft naar de badkamer. De gasten badkamer beschikt over een inloop douche en wastafel en er is een apart tweede toilet. Het appartement heeft heeft voldoende bergruimte met een inpandige berging van 5m2 met cv-opstelling en wasmachine aansluiting en een ruime voorraadkast.

- Bij het penthouse hoort een afsluitbare bergingsruimte en 1 parkeerplaats. De overdekte parkeergarage is uitgerust met een elektronisch toegangssysteem en de entree is voorzien van een video-intercomsysteem.

INRUIL EIGEN WONING
Kopen in dit schitterende gebouw kunt u geheel zonder zorgen of risico, ook als u nog een koopwoning bezit die nog niet verkocht is! U kunt namelijk uw huidige woning inruilen. Zo kunt u zorgeloos over naar uw nieuwe appartement.

Uw voordelen:
• Geen verkoopstress
• Geen dubbele lasten
• Direct zekerheid
• Snelle en correcte afhandeling
• Nieuwe woning gereed maken en dan pas verhuizen
• Makkelijker om nieuwe huis te financieren daar uw huidige huis verkocht is.

Het concept “inruil eigen woning” kunt u lezen op www.inruileigenwoningzeeland.nl of vraag onze makelaar naar de voorwaarden.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementpenthouse
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2010
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte184 m²
Inhoud460 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingvrij uitzicht
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?