Stille Verkoop 0ong BROUWERSHAVEN

Algemeen

Omschrijving

In één van de mooiste woonkernen van Schouwen-Duiveland; Brouwershaven, bieden wij u te koop aan deze riante woning. Deze woning, met twee kopgevels (huisnummers 11 en 12) is gelegen in de kern van Brouwershaven met zicht op de Jachthaven. Dit riante woonhuis heeft enkele bijzondere elementen zoals de aanwezigheid van een grote garage (7,5 x 5 m), een gelijkvloers woonprogramma op de begane grond en een diepe tuin.

Deze karakteristieke woning met garage, verkeert in een goede bouwkundige staat doordat de woning in 2013 geheel is verbouwd. Zo zijn er meerdere aanpassingen gerealiseerd zoals een nieuwe keuken en badkamer. Daarnaast is er een nieuwe betonvloer met vloerverwarming gestort en is er een nieuwe binnenmuur en verdiepingsvloer geplaatst. Met recht is het nu een instapklare woning te noemen die zonder enige aanpassing direct te betrekken is.

Het geheel beschikt over een inhoud van maar liefst ca. 600 m3 en een woonoppervlakte van 188 m2! Een opvallend element is de aanwezigheid van een compleet woonprogramma op de begane grond. Aan de linkerzijde van de hal zijn een riante slaap- en badkamer gelegen. Op de verdieping zijn nog eens vijf slaapkamers en een tweede badkamer te vinden. Kortom aan ruimte geen gebrek.
Het perceel heeft een oppervlakte van 341 m2 eigen grond en beschikt over een vrije achterom. De achtertuin heeft een diepte van circa 23 meter en biedt veel privacy doordat deze goed omsloten is.

Algemeen
• De garage is via de achterzijde te bereiken en is opgedeeld in een schuur en garage gedeelte. De garage heeft een afmeting van 5 x 7.5 meter.
• De grootste verbouwingswerkzaamheden (2013); Nieuwe badkamer, keuken, CV ketel, binnenmuur, verdiepingvloer.
• De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Tevens is er sprake van vloerisolatie.
• Aanvaarding in overleg.
Perceeloppervlakte 341 m2 eigen grond. Woonoppervlakte circa 188 m2!
• Geheel beschikt over een vrije achterom en de garage is met een auto toegankelijk.
•Deze woning kan zowel permanent als recreatie bewoond worden. Bij recreatieve bewoning is commerciële verhuur niet toegestaan.

Indeling:
Begane grond; entree, portaal, woonkamer met een afmeting van 13,6 x 4,2 m. Via de woonkamer is de slaapkamer met aansluitende badkamer te vinden. Deze badkamer is voorzien van ligbad, aparte douche, bidet, toilet en wastafel. Vanuit de woonkamer zijn eveneens de open keuken met diverse inbouwapparatuur en de bijkeuken toegankelijk. Aan de achterzijde van het pand is een aparte onbenoemde ruimte die gebruikt kan worden als kantoor.

Verdieping; overloop, vier slaapkamers en twee badkamers. Met name de slaapkamers aan de voorzijde hebben mooi uitzicht op de haven. Een van de slaapkamers heeft een aangesloten inloopkast en aansluitende badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Een van de slaapkamers aan de achterzijde geeft toegang tot een balkon.

Brouwershaven
Brouwershaven is direct gelegen aan het Grevelingenmeer en een bekende plaats voor watersporters. Het historisch stadje heeft circa 1.400 inwoners, waar in de zomer gezellige bedrijvigheid heerst met de prominent aanwezige jachthaven en de vele authentieke panden.
Door de gemoedelijke sfeer en gastvrijheid van de bewoners voelt iedereen zich hier welkom. Brouwershaven beschikt over een relatief groot voorzieningenniveau en er worden verschillende activiteiten ondernomen door de aanwezige (sport)verenigingen en de scouting. Deze activiteiten zorgen er voor dat jong en oud zich in hun vrije tijd niet hoeven te vervelen. Jongeren die graag uitgaan, kunnen gebruik maken van de discobus naar Renesse.

De jongste scholieren kunnen naar de basisschool in het stadje zelf. De middelbare schooljeugd is aangewezen op Zierikzee. Er is een prima busverbinding.
Voor de huisarts en tandarts kunt u gewoon in Brouwershaven terecht. De afstand tot de Randstad is relatief klein. Via de Brouwersdam of de N59 is Rotterdam binnen een uur autorijden te bereiken. Werken in de Randstad en wonen in het mooie Zeeland is een prima combinatie vanuit Brouwershaven.

Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1900
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte155 m²
Perceeloppervlakte341 m²
Inhoud600 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel HR uit 2013
Buitenruimte
Tuinachtertuin

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?